MarktPlaza

Volkswagen Golf Sportsvan - 1.4 TSI Highline Automaat

587x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jun 2014 - dec 2017
Modelcode: VII, 5G
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 250 Nm
GVW: 1.900 kg
Afmetingen (LxBxH): 443 x 181 x 161 cm
Wielbasis: 269 cm
Acceleratie (0-100): 8,8 s
Topsnelheid: 212 km/u
Bekleding: Alcantara
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,4 l/100km (1 op 18,5)
Brandstofverbruik in de stad: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
CO2 uitstoot: 123 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Alcantara bekleding
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Blind Spot Information System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Comfortstoel(en)
- Dimlichten automatisch
- Donker getinte ramen
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Elektronisch Sper Differentieel
- Executive-pakket
- Extra getint glas
- Half alcantara / stof bekleding
- Hill hold functie
- Hoofdsteunen actief
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- mistlampen voor adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-cd/mp3 speler
- Reservewiel
- Spiegelpakket
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Vermoeidheids herkenning
- Zij-airbags
Deze mooie complete VW Golf Sportvan is nieuw door ons geleverd en onderhouden bij ons. Dit is een auto die is ontworpen voor uw comfort. Deze Volkswagen Golf Sportsvan van het bouwjaar 2015 heeft 78000 kilometer op de teller staan. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. De comfortstoelen zorgen voor een optimale zithouding onderweg. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, alcantara bekleding, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Met de knoppen op het stuur regelt u het audiosysteem en het full map navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. Met de electronic climate control selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Volkswagen zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. De uitrusting van deze Volkswagen is met lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Om te voorkomen dat u tijdens lange ritten achter het stuur in slaap valt, is deze auto voorzien van vermoeidheidsherkenning. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. In deze Volkswagen vinden we verder een dodehoekdetectie en gordijnairbags achter
Tevens wordt deze auto geleverd met BOVAG Garantie. Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.
Zoekt u een nieuwe of gebruikte auto? Bent u op zoek naar een partner voor het onderhoud van uw auto of wagenpark? Maak dan kennis met Van Leeuwen Auto's in Kesteren. Een universeel autobedrijf met de professionaliteit van een specialist en de betrokkenheid van een familiebedrijf. Aangesloten bij organisaties c.q. keurmerken als BOVAG en Bosch, goed voor een steeds wisselende voorraad van 100 occasions. Sinds onze start in 1974 hebben we maar één doel: u het plezier en comfort bieden van een betrouwbare, goed onderhouden auto. Klanten uit de wijde omtrek ervaren onze service daarbij als verrassend. De één noemt het dienstverlenend, de ander flexibel, 'n derde toeschietelijk. Eén ding is zeker: ons team overtreft graag uw verwachtingen. Samen met de specialisten van Van Leeuwen Autoschade en Van Leeuwen Autolease. De wasstraat op ons terrein maakt de service compleet. Bekijk het actuele aanbod van occasions, lees meer over de verkoop van nieuwe auto's, verdiep u in onze onderhoud & service. Bezoek onze site www.vanleeuwenautos.nl of kom langs! Kosten rijklaarmaken van € 395,- zijn in de vraagprijs verwerkt.