MarktPlaza

Volvo XC90 - 2.4 D5 Limited Edition

695x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: feb 2011 - dec 2013
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Koppel: 420 Nm
GVW: 2.750 kg
Afmetingen (LxBxH): 481 x 194 x 178 cm
Wielbasis: 286 cm
Tankinhoud: 68 liter
Acceleratie (0-100): 10,5 s
Topsnelheid: 205 km/u
Interieurkleur: Beige
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,2 l/100km (1 op 12,2)
Brandstofverbruik in de stad: 10,5 l/100km (1 op 9,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,8 l/100km (1 op 14,7)
CO2 uitstoot: 219 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 581 - 620 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterspoiler
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun voor
- Bagagedek
- bi-xenon koplampen
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen
- Elektronische remkrachtverdeling
- Koplampen adaptief
- koplampreiniging
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- mistlampen voor
- Navigatie full map + hard disk
- Niveauregeling automatisch
- Parkeersensor achter
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
Wat zijn typisch Zweedse eigenschappen? Is het de stijlvolle vormgeving? De aandacht voor veiligheid? Het ongekende comfort? Deze Volvo XC90 uit 2011 heeft het allemaal. De krachtige motor geeft deze Volvo uitstekende prestaties. Deze Volvo is voorzien van een mooie en comfortabele lederen bekleding. U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. De gasontladingslampen van de xenonverlichting zorgen voor een krachtige en heldere lichtbundel. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, dakrails, aluminium dakrailing, getint glas, verstelbare lendesteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en armsteun voorin.
Het audiosysteem laat zich gemakkelijk bedienen met de audiobediening op het stuurwiel. Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige electronic climate control. In deze Volvo kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. De Volvo is standaard voorzien van: lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.
In de Volvo XC90 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.
Zoekt u een nieuwe of gebruikte auto? Bent u op zoek naar een partner voor het onderhoud van uw auto of wagenpark? Maak dan kennis met Van Leeuwen Auto's in Kesteren. Een universeel autobedrijf met de professionaliteit van een specialist en de betrokkenheid van een familiebedrijf. Aangesloten bij organisaties c.q. keurmerken als BOVAG en Bosch, goed voor een steeds wisselende voorraad van 100 occasions. Sinds onze start in 1974 hebben we maar één doel: u het plezier en comfort bieden van een betrouwbare, goed onderhouden auto. Klanten uit de wijde omtrek ervaren onze service daarbij als verrassend. De één noemt het dienstverlenend, de ander flexibel, 'n derde toeschietelijk. Eén ding is zeker: ons team overtreft graag uw verwachtingen. Samen met de specialisten van Van Leeuwen Autoschade en Van Leeuwen Autolease. De wasstraat op ons terrein maakt de service compleet. Bekijk het actuele aanbod van occasions, lees meer over de verkoop van nieuwe auto's, verdiep u in onze onderhoud & service. Bezoek onze site www.vanleeuwenautos.nl of kom langs! Kosten rijklaarmaken van € 395,- zijn in de vraagprijs verwerkt.