MarktPlaza

Audi A8 - 3.7 V8 Quattro Full Option Youngtimer Nwstaat

506x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Aandrijving: Vierwielaandrijving
Wielbasis: 294 cm
Acceleratie (0-100): 5,6 s
Topsnelheid: 250 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 11,7 l/100km (1 op 8,5)
Brandstofverbruik in de stad: 17,1 l/100km (1 op 5,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 8,6 l/100km (1 op 11,6)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 245 - 276 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag passagier
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Lederen stuurwiel
- metallic lak
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- Open dak
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Schuifdak
- Side airbag(s)
- Stuurwiel multifunctioneel
- Verwarmde voorstoelen
- Vollederen bekleding
Opties:
Xenon verlichting, keylessgo en entry, fingerprint start, schuifdak, solar dak, vol leren bekleding, elektrisch verstelbare stoelen met geheugenfunctie, stoelverwarmingen voor, stoelverwarmingen achterbank, elektrische achterklep, parkeersensoren voor en achter, aut. dimmende binnenspiegel, automatische verlichting, regensensor, autotelefoon, multifunctionele leren stuur, cruise control, climate control (gescheiden aut. airco), elektrische ramen, elektrische spiegels, boordcomputer, radio cd-speler, cd-wisselaar, armsteunen, stoelen en stuur in hoogte verstelbaar, stuurbekrachtiging, centrale deurvergrendeling op afstand, twee klapsleutels, ABS, ESP, traction control, airbag, airbag passagier, side airbags, getint glas, koplampsproeiers, lichtmetalen velgen.
Beschrijving:
Een uniek nette Audi A8 3.7 V8 Quattro afkomstig van de derde particulier eigenaar (aantoonbaar). De auto verkeert tot in detail in een werkelijke nieuwstaat en hij rijdt en schakelt voortreffelijk. De auto is perfect onderhouden en het onderhoudsboekje is compleet ingevuld en afgestempeld. Alle boekjes, documenten en sleutels zijn aanwezig en de historie en kilometerstand van de auto is van A tot Z volledig aantoonbaar en gegarandeerd origineel. De distributieriem is vervangen bij 156.224km en hoeft pas weer vervangen te worden bij 276.224km. Een auto waar alles aan klopt, juiste kleurencombinatie, een compleet aantoonbare historie, volgeladen met vrijwel alle opties die besteld kon worden, in een nieuwstaat en direct bijtellingsvriendelijk. De Audi wordt compleet rijklaar afgeleverd met een nieuwe apk-keuring voor de scherpe all-in prijs van €10950,-.
Deze auto is direct bijtellingsvriendelijk en fiscaal zeer aantrekkelijk voor zakelijke rijders.
Kwaliteit! Dat is wat wij al meer dan 12 jaar nastreven. Onze auto’s worden met zorg geselecteerd waardoor betrouwbaarheid en kwaliteit gewaarborgd zijn. Bij ons vindt u uitsluitend betrouwbare auto`s met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij kopen uitsluitend auto’s in waarvan de onderhoudshistorie bekend is en wij garanderen een correcte kilometerstand die volledig aantoonbaar is door middel van documenten. Alle auto’s staan binnen in onze verlichte showroom en kunnen dus ook ’s avonds bezichtigd worden. Onze prijzen zijn all-inclusive. Dit houdt in dat we geen extra aflever- of rijklaarmaakkosten berekenen. Onze auto’s worden voor verkoop gecontroleerd, ze krijgen altijd een nieuwe apk-keuring bij aflevering en indien nodig een onderhoudsbeurt. Al onze auto’s worden ook professioneel gepoetst en gereinigd.
Overschrijven (tenaamstelling) doen we zelf en is 7 dagen in de week van 08.00u tot 22.00u kosteloos mogelijk. Dus ook op zondagen.
Alle aankoopkeuringen zijn toegestaan en inruil is mogelijk. Wij zijn 7 dagen in de week van 8.30 uur tot 22.30 uur alleen op afspraak open. Voor informatie of voor het maken van een afspraak zijn wij altijd te bereiken onder nummer 06-54650295.