MarktPlaza

Audi A5 Sportback - 1.8 TFSI Sport edition 5P. Xenon MMI Sportstoelen PDC etc

442x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Modelreeks: mei 2013 - jun 2015
Modelcode: 8TA
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 320 Nm
GVW: 2.075 kg
Afmetingen (LxBxH): 480 x 185 x 140 cm
Wielbasis: 282 cm
Acceleratie (0-100): 8,0 s
Topsnelheid: 220 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik in de stad: 7,0 l/100km (1 op 14,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
CO2 uitstoot: 136 g/km
Emissieklasse: Euro6
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 202 - 227 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoon voorbereiding
- bi-xenon koplampen
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Comfortstoel(en)
- Dimlichten automatisch
- Elektronisch Sper Differentieel
- koplampreiniging
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Navigatiesysteem full map + hard disk
- Parkeersensor achter
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Sportstuur
Dynamische styling, zorgvuldig afgewerkt met fraaie materialen en ontworpen met oog voor detail. De Audi A5 Sportback is van binnen en van buiten een toonbeeld van Duits design. Deze auto uit 2014 heeft 148977 kilometer op de teller staan. De krachtige motor geeft deze Audi uitstekende prestaties. De comfortstoelen zorgen voor een optimale zithouding onderweg. Xenonverlichting staat borg voor helderwit licht en een krachtige lichtbundel. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting.
Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om gemakkelijk en schadevrij in te parkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Natuurlijk behoren sportstuurwiel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.
Wij nodigen u van harte uit om deze auto in onze showroom aan De Linge 45 in Dronten te komen bezichtigen. Aangezien onze voorraad regelmatig wisselt, raden wij u aan om alvorens uw bezoek contact met ons op te nemen omtrent de beschikbaarheid van de auto.
Autobedrijf van Gorkum is een BOVAG onafhankelijk autobedrijf met de professionaliteit van een specialist en de betrokkenheid van een familiebedrijf. Meer dan 500 klanten beoordelen ons met een 8.5 en 98% beveelt ons aan. Wij bieden dealer kwaliteit geselecteerde occasions aan tegen vaste netto meeneemprijzen (wij rekenen geen rijklaarmaakkosten). Uiteraard kunt u aanvullend kiezen voor één van onze aflever- en BOVAG-garantiepakketten (incl. APK en/of onderhoudsbeurt). Meer informatie over onze garantiepakketten vindt u op onze website WWW.ADVG.NL.
De meeste occasions hebben een aantoonbare onderhoudshistorie en zijn voorzien van een Nationale Auto Pas (NAP). In veel gevallen zijn onze occasions dealer onderhouden. Bij binnenkomst krijgen al onze auto’s zowel een optische als een technische inspectie. Zo kunt u niet onverwachts voor verrassingen komen te staan. Inruil, financiering of lease is uiteraard mogelijk en de auto's worden bij ons op locatie te naam gesteld.
Heeft u vragen over een van onze occasions of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0321-380381 of kijk op WWW.ADVG.NL.
Sinds kort hebben wij onze dienstverlening uitgebreid en kunt u ook contact met ons opnemen via WhatsApp op 06 – 165 155 11.