MarktPlaza

Audi A5 Sportback - 1.8 TFSI Exclusive 160pk Leder Schuifdak Navi Xenon

488x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: 2009 - 2011
Modelcode: 8TA
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 250 Nm
GVW: 2.050 kg
Afmetingen (LxBxH): 471 x 185 x 139 cm
Wielbasis: 282 cm
Tankinhoud: 65 liter
Acceleratie (0-100): 8,9 s
Topsnelheid: 214 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,2 l/100km (1 op 13,9)
Brandstofverbruik in de stad: 9,4 l/100km (1 op 10,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
CO2 uitstoot: 169 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 204 - 229 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Standaard Pakket (inbegrepen): Wettelijke garantie, geldige APK (minimaal 9 maanden) pre inspectie en vloeistof controle gehad, en RDW-leges.
Dit afleverpakket bevat: Pre inspectie en vloeistof controle
- 6 Maanden Dealer Garantie (€ 275 meerprijs): Met dit garantiepakket bent u welkom bij elke dealer van het geleverde merk. Deze dekking is Europees.
Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Standaard Pakket"): BOVAG garantie (6 maanden); CarGarantie 6 maanden (6 maanden garantie, 200.000 km garantie)
- 12 Maanden Dealer Garantie (€ 450 meerprijs): Met dit garantiepakket bent u welkom bij elke dealer van het geleverde merk. Deze dekking is Europees.
Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Standaard Pakket"): CarGarantie 12 maanden (12 maanden garantie, 200.000 km garantie)
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen)
- Airbags voor
- Alarmsysteem SCM goedgekeurd
- Audiobediening op het stuur
- Buitentemperatuurmeter
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Dealeronderhouden
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met geheugen
- Gordijnairbags achter
- Gordijnairbags voor
- Koplampen met wis-was installatie
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen (18)
- Middenarmsteun achter
- Middenarmsteun voor
- Mistlampen voor
- Pre inspectie en vloeistof controle
- Sperdifferentieel
- Sportstuur
- Stoelen in hoogte verstelbaar
- Stoelverwarming voor
- Sunroof
- Toerenteller
- Volledige dealeronderhoudshistorie beschikbaar
- Zij-airbags voor
Een auto als de Audi A5 biedt een dynamiek en comfort die typerend zijn voor de producten van de Duitse autofabrikanten. Dit dealeronderhouden exemplaar is van het bouwjaar 2010, de teller staat op 55890 kilometer. Met zijn benzinemotor en continue variabele transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Met de krachtige xenonverlichting heeft u optimaal zicht in het donker. Bij de uitrusting van deze Audi horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor.
U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audiosysteem en het navigatiesysteem kunt u bedienen vanaf het stuur. De climate control zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Als het regent, schakelt de regensensor volautomatisch de ruitenwissers in. Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. En deze auto heeft ook sportstuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter als standaard uitrusting.
Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Audi, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
Financieren is mogelijk, vraag naar de voorwaarden. Ondanks onze grote zorgvuldigheid, kunnen er aan deze advertentie geen rechten worden ontleend. Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn op onze locatie, verzoeken wij u vooraf een afspraak te maken. Natuurlijk bent u zonder afspraak ook van harte welkom in onze showroom aan de Handelsweg-Noord 37 te Dronten! Bezoek ook eens onze website http:/ /www.autofirst-schurerkamphuis.nl, onderdeel van de Schurer-Kamphuis Groep. AutoFirst Schurer-Kamphuis Handelsweg-Noord 37 8251 JS DRONTEN
T: 0321-332644 M: 06-13081855