MarktPlaza

Audi A4 Cabriolet - 2.4 V6 Pro Line - S-Line - Youngtimer

552x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: jun 2003 - jan 2006
Modelcode: B6
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 230 Nm
GVW: 2.120 kg
Afmetingen (LxBxH): 466 x 178 x 139 cm
Wielbasis: 266 cm
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 219 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 9,6 l/100km (1 op 10,4)
Brandstofverbruik in de stad: 13,6 l/100km (1 op 7,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 7,4 l/100km (1 op 13,5)
CO2 uitstoot: 233 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 224 - 252 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): BOVAG Garantie 6 maanden: https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
## Aanvullende opties en accessoires
- Elektrische ramen voor en achter
- Lederen/alcantara bekleding
- Voorstoelen verwarmd
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Bestuurders-informatie-systeem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrisch bedienbare kap
- Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
- Elektronische remkrachtverdeling
- Elektronisch Sper Differentieel
- Hoofdsteunen voor en achter
- koplampreiniging
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 19 inch
- Metaalkleur vernis of parelmoerlak
- Middenarmsteun voor
- mistlampen voor
- Parkeersensor achter
- S-Line exterieur
- Sportstoelen voor
- Trekhaak afneembaar
- Verstelbare stuurkolom
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
- Windscherm
Doe het dak omlaag en geniet van de zon op uw gezicht, achter het stuur van deze cabriolet. Een hoge mate van degelijkheid, uitstekende wegligging en veel comfort; het zijn unieke eigenschappen waarmee Duitse auto’s zich onderscheiden. Dat geldt ook voor deze Duitse Audi A4 Cabriolet uit 2003 die 116.880 kilometer op de teller heeft staan waarbij de volledige historie met facturen aanwezig is. Geniet van de sportieve uitstraling en de fraaie details die de S line exterieur pakket deze auto geeft. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Stoelverwarming is een plezierige extra in de auto. Binnen de kortste tijd is uw stoel behaaglijk warm. Snel genieten van de buitenlucht is gemakkelijker dan ooit met dank aan het elektrisch bedienbare cabriodak.
Met het navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uitparkeren u geen enkele moeite. Cruise contol houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Verder is de Audi uitgerust met: lederen stuur, bestuurders-informatie-systeem en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Audi A4 Cabriolet. Bel of mail ons nu voor een afspraak.
Zoekt u een nieuwe of gebruikte auto? Bent u op zoek naar een partner voor het onderhoud van uw auto of wagenpark? Maak dan kennis met Van Leeuwen Auto's in Kesteren. Een universeel autobedrijf met de professionaliteit van een specialist en de betrokkenheid van een familiebedrijf. Aangesloten bij organisaties c.q. keurmerken als BOVAG en Bosch, goed voor een steeds wisselende voorraad van 100 occasions. Sinds onze start in 1974 hebben we maar één doel: u het plezier en comfort bieden van een betrouwbare, goed onderhouden auto. Klanten uit de wijde omtrek ervaren onze service daarbij als verrassend. De één noemt het dienstverlenend, de ander flexibel, 'n derde toeschietelijk. Eén ding is zeker: ons team overtreft graag uw verwachtingen. Samen met de specialisten van Van Leeuwen Autoschade en Van Leeuwen Autolease. De wasstraat op ons terrein maakt de service compleet. Bekijk het actuele aanbod van occasions, lees meer over de verkoop van nieuwe auto's, verdiep u in onze onderhoud & service. Bezoek onze site www.vanleeuwenautos.nl of kom langs! Kosten rijklaarmaken van € 395,- zijn in de vraagprijs verwerkt.