MarktPlaza

Audi A3 Sportback - 1.4 TFSI 110pk G-tron Aut. S-Line Navi 18'' Climat e

486x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Modelreeks: 2013 - 2016
Modelcode: 8V
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 1.820 kg
Afmetingen (LxBxH): 431 x 178 x 142 cm
Wielbasis: 262 cm
Tankinhoud: 50 liter
Acceleratie (0-100): 10,8 s
Topsnelheid: 197 km/u
Interieurkleur: Zwart
CO2 uitstoot: 115 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 237 - 256 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Standaard Pakket (inbegrepen): Wettelijke garantie, geldige APK (minimaal 9 maanden) pre inspectie en vloeistof controle gehad, en RDW-leges.
Dit afleverpakket bevat: Pre inspectie en vloeistof controle
- 6 Maanden Dealer Garantie (€ 275 meerprijs): Met dit garantiepakket bent u welkom bij elke dealer van het geleverde merk. Deze dekking is Europees.
Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Standaard Pakket"): BOVAG garantie (6 maanden); CarGarantie 6 maanden (6 maanden garantie, 200.000 km garantie)
- 12 Maanden Dealer Garantie (€ 450 meerprijs): Met dit garantiepakket bent u welkom bij elke dealer van het geleverde merk. Deze dekking is Europees.
Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Standaard Pakket"): CarGarantie 12 maanden (12 maanden garantie, 200.000 km garantie)
## Aanvullende opties en accessoires
- Audio-navigatie full map
- Comfortairconditioning (9AK)
- lederen/stof bekleding
- lichtmetalen velgen 18"
- S Line exterieur
- alarm klasse 1(startblokkering)
- aluminium interieur afwerking
- bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersinformatiesysteem met kleurenscherm (9S6)
- centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dealeronderhouden
- dimlichten automatisch
- elektrische ramen voor en achter
- Elektronisch Sper Differentieel
- hoofd airbag(s) achter
- hoofd airbag(s) voor
- knie airbag(s)
- Koplampreinigingsinstallatie (8X1)
- lederen stuurwiel
- lederen versnellingspook
- Middenarmsteun vóór (6E3)
- multimedia-voorbereiding
- passagiersairbag
- Pre inspectie en vloeistof controle
- S line dakspoiler (5J2)
- Sportstoelen voor (PS1)
- start/stop systeem
- stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonvoorbereiding basis (9ZX)
- Volledige dealeronderhoudshistorie beschikbaar
- voorstoelen in hoogte verstelbaar
- Xenon plus verlichting (PX4)
- zij airbag(s) voor
Combineer de functionaliteit van een gezinsauto met de prestaties van een sportwagen, en je krijgt deze sportieve Audi A3 Dit is een dealeronderhouden auto die 172705 kilometer heeft gelopen, het bouwjaar is 2014. De aandrijving van deze Audi wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Mooi om te zien en heerlijk om in te zitten zijn de sportstoelen, die u onderweg optimale ondersteuning geven. Xenonverlichting zorgt voor een heldere witblauwe lichtkleur en een scherp lichtbeeld. Ook sportonderstel, dakspoiler, donker getint glas achter, electronische parkeerrem, adaptief knipperend remlicht, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor met tiptoetsfunctie en anti-klembeveiliging, buitenspiegels verwarmd en in carroseriekleur, halogeen dagrijverlichting, neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor horen tot de voorzieningen op deze auto.
Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audiosysteem en het Mmi plus navigatiesysteem via knoppen op het stuur. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij comfortairconditioning is het binnen altijd behaaglijk. Met de ingebouwde regensensor kijkt u altijd door een schone en droge voorruit. De auto activeert de ruitenwissers volautomatisch. Met dynamic cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Ook in hoogte en diepte verstelbaar stuur, bestuurders informatiesysteem met kleurendisplay, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, bagage afdekhoes en bekerhouder horen tot de voorzieningen op deze auto.
Zoals u mag verwachten van deze Audi A3 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten.
Financieren is mogelijk, vraag naar de voorwaarden. Ondanks onze grote zorgvuldigheid, kunnen er aan deze advertentie geen rechten worden ontleend. Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn op onze locatie, verzoeken wij u vooraf een afspraak te maken. Natuurlijk bent u zonder afspraak ook van harte welkom in onze showroom aan de Handelsweg-Noord 37 te Dronten! Bezoek ook eens onze website http:/ /www.autofirst-schurerkamphuis.nl, onderdeel van de Schurer-Kamphuis Groep. AutoFirst Schurer-Kamphuis Handelsweg-Noord 37 8251 JS DRONTEN
T: 0321-332644 M: 06-13081855