MarktPlaza

Audi A3 Sportback - 1.4 e-tron PHEV Pro Line plus S-line Panorama Excl. BTW, Bijtelling 7%

461x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: aug 2014 - jul 2016
Modelcode: 8V
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Vermogen brandstofmotor: 110 kW (150 PK)
Koppel: 250 Nm
GVW: 2.050 kg
Afmetingen (LxBxH): 443 x 179 x 148 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 7,6 s
Topsnelheid: 222 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 1,5 l/100km (1 op 66,7)
CO2 uitstoot: 39 g/km
Emissieklasse: Euro6
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 101 - 113 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun voor
- Audio installatie premium
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch glazen panorama-dak
- Elektronisch Sper Differentieel
- Extra getint glas
- Half alcantara / stof bekleding
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- LED koplampen
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie-pakket
- Navigatie full map + hard disk
- Navigatiesysteem full map
- Oplaadmogelijkheid
- Parkeersensor voor en achter
- Radio-cd/mp3 speler
- S Line-pakket
- Sportonderstel
- Sportstuur
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
- Voorstoelen verwarmd
Of u nu stadsritten maakt of langdurig op snelwegen bent, het rijden met de Audi A3 Sportback is steeds een genoegen. Het onderstel biedt comfort en sportiviteit, het interieur is ruim en weldadig en deze auto heeft alle systemen aan boord om uw ritten zo veilig mogelijk te maken. De auto is van het bouwjaar 2015 en is van de eerste eigenaar. Als u een laag brandstofverbruik en goede prestaties belangrijk vindt, dan bent u uitstekend bediend met de viercilinder motor. Ouderwets vakmanschap en natuurlijke materialen komen samen in het lederen interieur. Tijdens koude winterdagen verjaagt uw stoelverwarming de kou en maakt het rijden heerlijk comfortabel. Het interieur lijkt groter en ruimtelijker dankzij het elektrisch bedienbare glazen panoramadak.
Het premium audiosysteem en het full map navigatiesysteem bedient u veilig met knoppen op het stuur. Dankzij electronic climate control is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Met lederen versnellingspook, sportstuurwiel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit.
Wij nodigen u van harte uit om deze auto in onze showroom aan De Linge 45 in Dronten te komen bezichtigen. Aangezien onze voorraad regelmatig wisselt, raden wij u aan om alvorens uw bezoek contact met ons op te nemen omtrent de beschikbaarheid van de auto.
Autobedrijf van Gorkum is een BOVAG onafhankelijk autobedrijf met de professionaliteit van een specialist en de betrokkenheid van een familiebedrijf. Meer dan 500 klanten beoordelen ons met een 8.5 en 98% beveelt ons aan. Wij bieden dealer kwaliteit geselecteerde occasions aan tegen vaste netto meeneemprijzen (wij rekenen geen rijklaarmaakkosten). Uiteraard kunt u aanvullend kiezen voor één van onze aflever- en BOVAG-garantiepakketten (incl. APK en/of onderhoudsbeurt). Meer informatie over onze garantiepakketten vindt u op onze website WWW.ADVG.NL.
De meeste occasions hebben een aantoonbare onderhoudshistorie en zijn voorzien van een Nationale Auto Pas (NAP). In veel gevallen zijn onze occasions dealer onderhouden. Bij binnenkomst krijgen al onze auto’s zowel een optische als een technische inspectie. Zo kunt u niet onverwachts voor verrassingen komen te staan. Inruil, financiering of lease is uiteraard mogelijk en de auto's worden bij ons op locatie te naam gesteld.
Heeft u vragen over een van onze occasions of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0321-380381 of kijk op WWW.ADVG.NL.
Sinds kort hebben wij onze dienstverlening uitgebreid en kunt u ook contact met ons opnemen via WhatsApp op 06 – 165 155 11.