Amstelveld 31

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 67x bekeken
  • Datum geplaatst 10 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Niet van toepassing

Omschrijving

Amstelveld, misschien wel het mooiste plein van Amsterdam. Wie geniet hier niet van de welhaast mediterrane sfeer, de "plantjesmarkt" op maandag, de antiekmarkten in de zomermaanden, het standbeeld van Kokadorus, het jaarlijkse openlucht festival "klassiek op het Amstelveld", de terrasjes, restaurant, de jeu-de-boules baan en last but not least: de monumentale vleugelnootbomen.
Een oase van rust en stilte in de bruisende binnenstad, een oeroud stukje ongerept Amsterdam gelegen aan de Prinsengracht.
Stel dat u in de gelegenheid wordt gesteld om vanuit uw waterwoning direct voet aan deze prachtige wal te kunnen zetten, een permanent uitzicht op de fraaie Amstelkerk te kunnen hebben, een leven dat zich afspeelt aan dit onaangetast gebleven vredige plein?
U zou geen moment aarzelen denken wij.
En dan doet zich deze gelegenheid voor. Zomaar is daar die kans voor het grijpen. Een kans met mogelijkheden. Een kans voor de handige doe-het-zelver of voor de efficiënte uitbesteder.
De woonboot die wij op deze droomlocatie mogen aanbieden is in 2019 voor 80% gerenoveerd/verbouwd en prima bewoonbaar. Zo is er een nieuwe keuken en geiser geplaatst, isolatie aangebracht en is de elektra vernieuwd. Nu wacht de buitenzijde nog op een frisse opknapbeurt!
De woonboot beschikt momenteel over één slaapkamer maar er kan eenvoudig links van de woonkamer een twee slaapkamer gecreëerd worden.
Het onderwaterschip is in 2009 geheel gedubbeld met 5 mm plaat. Uiteraard is een keuring op de werf toegestaan.
Wie gaat met woonboot EMILY PANKHURST samen een zonnige toekomst tegemoet aan Amsterdams mooiste plein binnen de Grachtengordel?
Indeling:
Woonkamer/keuken: ± 10 x 2,5 m.; slaapkamer: ± 4,5 x 2,5 m.; wc/douche: ± 1,60 x 1 m.; entree in woonkamer; stahoogte: ± 2,30 m.
Bijzonderheden:
Naam: EMILY PANKHURST
Casco: Staal
Opbouw: Hout
Afmetingen: ± 16 x 2,80 meter
Liggeld: ± € 418,- per jaar (schatting 2020)
Nutsvoorzieningen: Elektra, gas, water, kabel-tv en riool.
Bouwer: Onbekend
Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
Extra gegevens:
Merk: Amstelveld 31
Ligplaats: Amsterdam
Conditie: Gebruikt

Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.