MarktPlaza

Amsteldijk 701

137x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Een unieke kans! Hou je van vrijheid en lijkt wonen op het water je fantastisch maar dan wel in een woning die voldoet aan alle standaarden van deze tijd? Dan is deze net opgeleverde watervilla iets voor jou.
Deze duurzame en onderhoudsvrije watervilla is namelijk gasloos, voorzien van een warmtepomp en vloerverwarming, aluminium kozijnen, klaar voor zonnepanelen en gebouwd volgens het bouwbesluit!
U kunt deze woning direct betrekken en indien gewenst deels verhuren. De watervilla is namelijk voorzien van een extra ingang waardoor de slaapkamer met inloopkast eenvoudig om te toveren is naar een aparte studio met en-suite badkamer.
Gelegen op een van de meest gewilde plekken van de Amstel, midden in een drukke stad, ervaar je rust en ruimte. Het is ontspannen wonen op zijn top. Geen buren, boot voor de deur, de hele dag zon en het geluid van kabbelend water en kwetterende eenden.
De watervilla is van alle gemakken en luxe voorzien zoals een eikenhouten vloer en open keuken met koelkast, vriezer, inductiekookplaat, vaatwasser en oven/magnetron. De woonkamer wordt door een moderne gashaard verdeeld in een eet- en zitgedeelte. De badkamer heeft een ruime inloopdouche, extra toilet en een lang meubel met twee losse waskommen. Er is een aparte ruimte voor de wasmachine en droger en een buitenberging met buitenkraan. Vanuit beide slaapkamers heeft u een wijds uitzicht over de Amstel.
De grote steiger aan de walkant geeft ruimte voor tuinmeubilair, planten en eventueel het parkeren van uw fiets. Hij ligt er nog niet, maar mocht u hier gaan wonen maak dan absoluut gebruik van de mogelijkheid tot het plaatsen van een riant terras aan de waterzijde. De zomer wordt puur genieten.
Oplevering per direct mogelijk!
Naam: Abracadabra
Casco: Beton
Gevelbekleding: Equitone Tectica (betonlook) / Frake Noir (duurzaamheidsklasse 1)
Afmetingen: 20,50 x 5 meter
Liggeld: circa € 690,- per jaar
Nutsvoorzieningen: Elektra, kabel-tv en riool
Architect: Kodde Architecten
Bouwer: ABC Arkenbouw
Financiering bij o.a.: Rabobank en Triodos Bank
Levering: Vrij op naam
Extra gegevens:
Merk: Amsteldijk 701
Ligplaats: Amsterdam
Conditie: Gebruikt