MarktPlaza

5* appartement met zeezicht Torrevieja, Costa Blanca

265x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Super gelegen appartement, zeezicht, Punta Prima, Torrevieja

Aan de zuidelijke Costa Blanca, in de wijk Punta Prima, van de badplaats Torrevieja, op een steenworp afstand van de middellandse zee en strand, ligt dit comfortabele, smaakvolle 4 persoons appartement in het beveiligde 5* complex: Señor La Entrada. Hier kunt u echt een super vakantie vieren. De gasten van dit appartement kunnen gebruik maken van 3 gemeenschappelijk zwembad, waarvan 1 verwarmd. Bij deze zwembaden zijn heerlijke grasvelden om te zonnen.
Alle voorzieningen, terrasjes, winkeltjes en restaurantjes liggen in de directe omgeving. Vlakbij is een openbaar vervoer verbinding met het centrum van Torrevieja.
Elke vrijdagmorgen is er markt in Torrevieja bij Calle Salinera en in de omgeving van Avenida de Paris. Wat deze markt in Spanje zo uniek maakt, is dat er maar liefst 1200 kraampjes aanwezig zijn.
Als u op zoek bent naar souvenirs uit Spanje, dan moet u de markt aan de Paseo Marítimo de la Libertad eens bezoeken. Het kopen van mooie waaiers, kettingen en andere souvenirs vanuit Spanje kunt u op deze markt doen. Het bezoeken van een markt in Spanje is erg leuk, want hier proef je de echte Spaanse sfeer. De terrasjes rondom de markt zitten vol en het is er altijd erg gezellig.
Er is een wandelpad langs de zee waarover u een heerlijke wandeling kunt maken naar het grote strand van Torrevieja en het centrum van deze badplaats.
Onze gasten mogen gratis gebruikmaken van de aanwezige wifi.
De huurprijs zal u meevallen: 50, 65 of 75€ per nacht, afhankelijk van het seizoen.
Overwinteren in dit heerlijke appartement kost 575€
Kijk op onze website bij Urbanisatie Señor La Entrada voor uitgebreide informatie, veel foto’s en de actuele bezetting. U kunt online boeken

Verbruik van elektra wordt, achteraf, apart afgerekend
registratienummer Comunidad Valencia: VT-449419-A
http://www.vakantiewoningencostablanca.nl/accommodation/urb-senor-la-entrada-1-2-a/