MarktPlaza

Xbox Series X Console Pack Zwart + Diablo IV + Assassin's Creed Mirage

46x bekeken
1 maand geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

Volledige informatie over het product vindt u hier:  venteronics.com


Ontdek met dit pakket de geheel nieuwe Xbox van de nieuwste generatie, de krachtigste en snelste ooit ontworpen met zijn 4K Blu-ray-speler en 1TB SSD-harde schijf.

Diablo IV game digitale versie inbegrepen

Game “Assassin’s Creed Mirage in fysieke versie is inbegrepen

Ontdek de krachtigste en snelste Xbox ooit gemaakt met zijn 4K Blu-ray-speler, gebundeld met Diablo IV- en Assassin's Creed Mirage-games.

FUNCTIES:

4K / 8K HDR - Dompel jezelf onder in ultragedetailleerde werelden met native 4K HDR-resolutie. Compatibel met 8K HDR-technologie door je Xbox Series X aan te sluiten op je 8K TV om in de beste omstandigheden te spelen dankzij opschaling (4320p)

120 FPS - De Xbox-serie

1TB SSD-schijf - Geniet van voldoende opslagruimte voor al uw games met de 1TB SSD-schijf voor snel laden en onmiddellijk hervatten van games

100% achterwaarts compatibel - Geniet van een zeer brede selectie van je oude Xbox-games (100% van de Xbox One-games, honderden Xbox 360- en originele Xbox-games) rechtstreeks op je Xbox Series X.

Raytracing - Nog meer onderdompeling met Raytracing, waarmee u realistische lichten en reflecties kunt weergeven, voor meer levensechte omgevingen op compatibele Xbox Series X-games

Xbox Game Pass – Haal het maximale uit je Xbox Series S met Xbox Game Pass Ultimate (apart verkrijgbaar) en speel op dag één als eerste nieuwe games zoals Starfield en Forza Motorsport. Geniet bovendien van honderden games zoals Minecraft Legends, Halo Infinite en Forza Horizon 5.