MarktPlaza

Weebot Zephyr elektrische scooter (52V 18Ah – 52V 22Ah)

58x bekeken
1 maand geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

Volledige informatie over het product vindt u hier:  venteronics.com


De Zephyr is het nieuwe elektrische scootermodel met twee motoren in het Weebot-assortiment. Deze high-end versie profiteert van dubbele voor- en achtervering. Deze uitrusting maakt het een van de meest comfortabele modellen op de markt voor elektrische scooters voor elk terrein.

Verkrijgbaar in 2 batterijversies (52V 18,2Ah en LG 52V 22,4Ah batterij), en uitgerust met 2 krachtige 1000W motoren, kunt u met de Weebot Zephyr een topsnelheid van 65 km/u bereiken voor een maximale autonomie van 85 km.
krachtige 2000w weebot zephyr elektrische scooter


Een elektrische scooter met dubbele vering

Naast de bekende voor- en achtervering wordt het rijcomfort van de Weebot Zephyr elektrische scooter geoptimaliseerd door de 10 inch opblaasbare wielen.

Net als zijn neef, de Omaha-scooter, is het remmen van de Zephyr krachtig en responsief. Door de aanwezigheid van schijfremmen voor en achter kan de kracht van de machine veilig worden beperkt.

Bovendien wordt de regeneratieve rem geactiveerd wanneer de remhendels worden ingedrukt en werkt deze door een tegenstroom door de motor te sturen. Hierdoor wordt de motor zachtjes afgeremd en wordt tegelijkertijd de accu opgeladen.

Ten slotte zijn de 10 inch opblaasbare wielen perfect voor grip op de weg en maken daardoor veiliger rijden bij hoge snelheden mogelijk. Schokken die verband houden met gaten in de weg of straatstenen vormen geen obstakel meer op uw pad.
Een krachtige elektrische scooter met twee motoren

Met de Weebot Zephyr elektrische scooter heb je een topsnelheid van 65 km/u op de teller voor een maximale actieradius van 85 km. Uitgerust met een 52V LG lithium-ionbatterij met hoge capaciteit, laadt hij op in 10 tot 12 uur.

Onder het chassis van de Zephyr vinden we twee krachtige borstelloze motoren van 1000 W die heuvels van 28% kunnen beklimmen. Deze dubbele BLDC HUB-motoren zorgen voor een stabiele en stille rit met een zeer goed koppel.

Het is mogelijk om de maximale snelheid rechtstreeks vanaf het stuur te moduleren. De Weebot Zephyr biedt inderdaad 3 snelheidsmodi, variërend van 15 km/u tot 65 km/u.

De afwerkingen en details zijn goed doordacht met de aanwezigheid van vernieuwde spatborden en LED-koplampen vooraan geïntegreerd in het dek en remlichten.

Belangrijk detail, de Weebot Zephyr is standaard voorzien van een inklapbaar stuur.
krachtige 2000w weebot zephyr elektrische scooter