MarktPlaza

Woonhuis in het dorp Dobrich

3767x bekeken
6 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Referentienummer: DOBS001

Het dorp Dobrich ligt in het zuid-oosten van Bulgarije. Het maakt deel uit van de gemeente  Elhovo, het district Yambol. Het is gunstig gelegen aan de voet van de berg Strandja, op slechts 9 km van de stad Elhovo. Het huis is voorzien van een alarminstallatie en van centrale verwarming op basis pellets, voorzien van centrale verwarming met in iedere kamer een radiator. Het heeft dubbele beglazing. Volledig gemeubileerd en ready to move in.

Het beschikt over een voor- zij- en achtertuin.  Het object is volledig omheind. Het huis is volledig gerenoveerd.

Het object bestaat uit:
☑️ 2 slaapkamers, ☑️ badkamer met ligbad, douche, boiler en        toilet, ☑️ volledig ingerichte keuken met een eetplaats, ☑️ woonkamer, ☑️ zomerkeuken met douche ruimte, ☑️ garage.

Over Dobrich
Het dorp Dobrich ligt in het zuid-oosten van Bulgarije. Het maakt deel uit van de gemeente Elhovo, het district Yambol. Het is gunstig gelegen aan de voet van de berg Strandja, op slechts 9 km van de stad Elhovo (4-5 min rijden) en op 90 km van de stad Bourgas. Het dorp Dobrich ligt op korte rijafstand van het gehucht Stefan Karadjovo /15 km / (populair bij een sanatoriumcomplex en een geneeskrachtige bron). Er is een groot aantal terpen en ruïnes  van oude dorpen in de buurt van het gehucht.
Dobrich - in de zomer van 2005 deden archeologen een sensationele ontdekking - volledig bewaard gebleven begrafenis van de Tracische koning uit het begin van de IVe eeuw voor Christus.