MarktPlaza

Grondstuk met aangrenzend huis te saneren

3772x bekeken
6 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Referentienummer: SADS013

Het object is gelegen in het dorp Sadina in de gemeente Popovo in het Targovishte district. Het dorp is groot, mooi en vriendelijk op slechts 18 km afstand van Popovo stadsgebied Targovishte, 65 km naar Ruse, 180 km naar Varna. Het dorp heeft een paar winkels, bar, restaurant, bushalte, post, bibliotheek, benzinestation, tendist, school, voetbalstadion, dokter en een bibliotheek.
De tuin is ongeveer 1.700 m² groot. In de tuin staan fruitbomen waaronder appel-, pruimen-, vijgen- en nectarinebomen.
Sadina en omgeving zijn geen onbekende meer voor buitenlanders. Het is een favoriete vakantie bestemming voor veel Belgen, Nederlanders en Engelsen. Steeds meer buitenlanders kopen er hun tweede huis of komen er permanent wonen er permanent. Het warme klimaat en de natuurlijke omgeving zijn de grote trekpleisters.
Lange hete zomers en een landschap dat vaak met Toscane wordt vergeleken.
Sadina is gemakkelijk bereikbaar via de luchthaven van Varna en Boekarest (Roemenië).
Het object bestaat uit:
Eerste verdieping: ☑️ 3 kamers
Tweede verdieping: ☑️ 4 kamers
Buiten: ☑️ tuin, ☑️ waterput
Evaluatie
Het dak moet vernieuwd worden, er moeten nieuwe vloeren geplaatst worden, de electriciteit- en de waterleidingen moeten vernieuwd worden. De muren hebben scheuren. Nieuwe ramen en deuren. De trappen naar de tweede verdieping moeten hersteld worden.
Over Sadina
Het dorp Sadina (district Targovishte) ligt in Noordoost-Bulgarije en is opgenomen in de gemeente Popovo. Het ligt 18 km ten noordoosten van het gemeentelijke centrum van de stad Popovo, 30 km van Targovishe en Razgrad en ongeveer 80 kilometer ten zuiden van de stad Ruse. Het dorp wordt in 2 gesplitst door de Malki Lom rivier.
Een van de versies voor de oorsprong van de naam Sadina is de vallei tussen de hellingen die eruitziet als een vaartuig (in het Bulgaars "sad"/"sadina"). Westelijk deel van het dorp wordt doorkruist door een kleine rivier - Byulbel dere. Sadina heeft geasfalteerde hoofdwegen die het dorp verbinden met de stad Popovo en de dorpen Zahari Stoyanov, Zaraevo, Lomtsi en Pomoshtitsa.
Bezienswaardigheden: Er zijn verschillende prehistorische nederzettingen gesticht, Thracische en Romeinse nederzettingen, Thracische heiligdom gewijd aan de Thracische ruiter, middeleeuwse forten, necropolen, grafheuvels; tempel "Holy Trinity" (uit 1868), een monument voor Russische soldaten omgekomen in 1877.