MarktPlaza

Witte stickers baby girl Ø4cm - 48 stuks allerleileuksgroothandel

100x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

allerleileuksgroothandel.nl

Witte stickers baby girl Ø 4cm - 48 stuks
Leuke ronde witte baby cadeau of bedankt stickers met tekst baby girl met roze ballet schoentjes. Te gebruiken als leuke sluit stickers op envelopjes, maar ook leuk op labels of zakjes. Leuk om bedankjes en traktaties helemaal mee af te maken. Maat per sticker ca 4cm. Prijs is per 48 stuks. Je ontvangt 2 vellen met elk 24 stuks. Zeer geschikt voor wholesale en wederverkoop. Ook verkrijgbaar met flinke staffelkorting bij grotere afname.

Heb je een winkel of webwinkel, of ga je misschien een webshop beginnen? Vraag dan gerust vrijblijvend een account aan bij Allerlei leuks groothandel. Wij zijn een groothandel in verpakkingen, kaarten en meer leuks voor bedrijven, winkels en webshops.

Bij Allerleileuksgroothandel.nl koop je leuke en voordelige verpakkingsmaterialen. Zo leveren wij standaard zakjes en labels, maar ook unieke kraft zakjes met je eigen website link. Onze quote kaarten ontwerpen we zelf, en we hebben regelmatig nieuwe trendy designs met leuke teksten en quotes. De kaarten kunnen ook gepersonaliseerd worden met eigen tekst, en zijn er in diverse maten.

sticker lavendel geboorte bruiloft bedankjes zakken zakjes gepersonaliseerd