MarktPlaza

Thee cadeaupakketje even genieten - gratis verzending!

240x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

Thee cadeaupakketje even genieten - gratis verzending !!!

allerleileuks webshop

Leuk en uniek Allerleileuks cadeau setje voor de theeliefhebber, en de kaarten fan. Deze set is zeer geschikt als cadeautje om iemand te bedanken voor de goede zorgen, met passende quote: als alles moet en niks mag, moet je soms even extra genieten van je dag, en een heerlijk zakje thee met 'cup full of love' tekst, en een heerlijke lepel met honing. Een leuk theecadeau met mooie quote kaart om kado te doen, en iemand een fijn verwenmomentje te gunnen. Wat is er nou fijner dan een heerlijk kopje thee, en een prachtige quote op een kaart. Prijs per afgebeelde complete set. Wordt netjes verpakt geleverd in kraftzakje met sticker. Gratis verzenden binnen Nederland!!
Thee is niet alleen lekker en gezond is, maar ook erg geliefd. Thee is inmiddels niet meer weg te denken uit onze maatschappij en gemiddeld drinken we ruim 3 koppen thee per dag. De geschiedenis van thee in Nederland begon al in 1610. En nog steeds is het drinken van thee een populaire sociale bezigheid. Dus thee cadeau geven is altijd een welkom en goed idee. Voor een verjaardag, moederdag, valentijn, als bedankje, of gewoon voor die ene lieve vriend of vriendin.Set bestaat uit:
1 quote kaart A6 formaat
1 theezakje: cup full of love
1 honing lepel
Tip: Meer stuks kunnen altijd geleverd worden op aanvraag en op bestelling. Meer kopen is minder betalen! Bekijk onze staffelkortingen!
Tip: Tip: Wij kunnen onze pakketjes ook direct naar uw familie vrienden, collega's sturen, indien gewenst! In de winkelwagen kunt u een alternatief verzendadres, en eventuele groet en afzender invullen.