MarktPlaza
130 advertenties gevonden
Zoek je boek

Zoek je boek

Beste bezoeker, welkom in mijn boekenwinkel.
Leuk dat u mijn winkel bezoekt. Ik nodig u van harte uit om eens rond te kijken...er is keuze genoeg.
Het gaat om tweedehands boeken die in goede staat verkeren. Soms zijn het boeken in nieuwstaat en dan wordt dit in de advertentie aangegeven, soms gaat het echter ook om boeken die een klein mankementje hebben. Uiteraard wordt dit dan ook aangegeven in de advertentie en daar wordt tevens de prijs op aangepast.
Mijn voorraad is wisselend en divers en wordt regelmatig aangevuld dus mijn advies is om regelmatig mijn winkel te bezoeken. Ik heb de boeken onderverdeeld in diverse groepen en iedere advertentie bevat informatie over het boek zelf, een foto van de voorkant en een foto van de achterkant van het boek. Verder kunt u ook nog bij de informatierubrieken lezen over diverse onderdelen van de winkel.
Heeft u nog vragen stuurt u dan gerust een email en ik zal u zo snel mogelijk een antwoord geven! Soms kan het zijn dat een boek net wat eerder door iemand anders is aangevraagd waardoor de advertentie nog niet op gereserveerd staat.
Ik zal u dit dan zo snel mogelijk laten weten. Wanneer de eerste geïnteresseerde niet tot de aanschaf overgaat dan zal ik u dit laten weten zodat u dan (eventueel) het boek over kan nemen.
Als laatste wil ik u veel snuffelplezier toewensen!