MarktPlaza

Vlinderdasjes.nl

Over Vlinderdasjes.nl


Vlinderdasjes.nl, wat ontstaan is uit een hobby.
Sinds 2013 zijn wij al,of beter ik, actief onder de naam Vlinderdasjes.nl, en wat begonnen is met een paar vlinderdasjes, is op een gegeven moment uitgegroeid tot een hele onderneming, met niet alleen de eerste effen kleuren vlinderdasjes, maar later ook de Kerst Vlinderdas, daarna (Kerst) stropdassen en luxe manchetknopen.
Toen kwam 2020, iedereen weet het wel, alles stortte in elkaar, en niemand ging meer uit, dus geen vlinderdasje die nog om een nek werd geknoopt. Bij overmaat van ramp, begaf de website het ook nog, dat was dan wel weer mazzel, dat dit precies in die periode gebeurde.
We schrijven nu het jaar 2022, na 2 jaar eindelijk,  zou alles weer van ome Hans Rutte open mogen, alleen de website was nog niet klaar, dus we zijn nu, April 2022 volop bezig een simpelere webshop te maken, zodat bestellen nog sneller gebeurd.

Ondertussen is het Juni 2024 geworden, en aangezien ik andere plannen heb, heb ik de webshop overgedaan aan iemand die er meer tijd voor heeft, dan ik. Momenteel hebben we de webshop overgedaan naar de Marktplaza webwinkel systeem, wat het makkelijker maakt met vlinderdasjes bestellen.
Met ruim 3500 vlinderdasjes op voorraad, moeten we nog een geruime tijd vooruit kunnen, echter, op=op.
 
Veel winkelplezier,
 
Vlinderdasjes.nl