RS Poppenschoentjes

Handgemaakte lederen poppenschoentjes voor de antieke pop. Veel keuze in modellen, kleuren en maten. Zijn uit voorraad leverbaar maar ook op bestelling

De RS Poppenschoentjes zijn er weer !!

Mijn naam is Relinde Spiering.  In de jaren ´80 was mijn moeder, Rietje Spiering een bekende in de antieke poppenwereld en wel omdat zij zeer mooie poppenschoentjes maakte. Ze kon ze maken in allerlei modellen en maten en kleuren en deed dat zo veel mogelijk van oude materialen. Jaren heb ik gekeken hoe zij de schoentjes maakte.

Helaas is mijn moeder een aantal jaren geleden overleden. Om de familietraditie hoog te houden heb ik het schoentjes maken overgenomen met gebruik van haar sjablonen, materialen en technieken. Zodoende zijn de bekende RS schoentjes weer te krijgen.

De schoentjes zijn gemaakt van echt leer en hebben allemaal het (RS) logo op de zool. Ze zijn met veel zorg afgewerkt en geheel met de hand gemaakt. Het liefst gebruik ook ik hiervoor oud leer en oude materialen.

Ik heb vele modellen, maten en kleuren schoentjes dus er is altijd wel iets te vinden. Het zijn modellen uit de 19de en begin 20ste eeuw.

Ook maak ik de JUMEAU schoentjes met het originele "PARIS DÉPOSÈ" stempel met de bekende "BIJ" op de zool. Deze schoentjes zijn haast identiek aan de originele Jumeau schoentjes. Hier hangt wel een ander prijskaartje aan en is dan ook meer bestemd voor de echte verzamelaar die de pop zo origineel mogelijk wil aankleden en hier iets meer voor uit wil geven.

De meeste schoentjes op de site zijn inmiddels verkocht en staan er nog op als voorbeeld zodat u kunt zien wat er allemaal mogelijk is. Ze zijn in veel maten en kleuren en met verschillende sluitingen en versiersels te maken.

De schoentjes onder het kopje "OP VOORRAAD" zijn uiteraard wel direct te leveren en hebben een vaste prijs (zie hieronder).

Zit er nu niet bij wat u zoekt, kijk dan geregeld even op de site, het aanbod verandert steeds.  

Heeft u een mooie (antieke) pop en heeft die géén of lelijke schoentjes aan dan bent u hier op het juiste adres.

Graag bij een vraag of bestelling per mail het advertentienummer van de betreffende schoen vermelden, die staat onderaan de pagina.  (Dit hoeft niet als u via de advertentie "neem contact op met de beheerder van deze winkel " gebruikt)

Advertenties van RS Poppenschoentjes

0  advertenties

Helaas, we hebben geen advertenties gevonden in de winkel van RS Poppenschoentjes