Noor vintage sieraden

Verkoop van sieraden en allerlei anders.

 

Welkom in mijn winkeltje.

Vintage en antiek, maar ook nieuwe sieraden.

 

 ZOEKEN naar een bepaald merk, kleur of een soort sieraad.

Typ dan in het zoekveld het woord in waarnaar u zoekt, dan komen ze automatisch allemaal tevoorschijn.

 

RUBRIEK SIERADEN t/m 5 euro. Ook in de kleine prijsjes rubriek zijn mooie en soms nog helemaal nieuwe sieraden te vinden.

In de rubriek: Sieraden recent geplaatst, staan de nieuw geplaatste sieraden. Deze blijven een poosje in deze rubriek. Daarna worden ze in de andere bijbehorende rubrieken geplaatst. Wilt u ze niet direct uit het oog verliezen dan kunt u ze opslaan in uw favorieten. Achter de titel tekst het sterretje aanvinken totdat deze rood kleurt.

 

Vintage sieraden zijn gemaakt in een bepaalde periode. Ca.1960-1970/80. De sieraden zijn nooit helemaal nieuw! Er kunnen minimale gebruikssporen aanwezig zijn. Vaak zijn de sieraden ongedragen of uit een oude winkel voorraad afkomstig en hebben in de bewaar lades en of doosjes wat krasjes opgelopen. Bij de advertentie tekst probeer ik zo goed mogelijk te beschrijven wat de conditie van het sieraad is.

 

Vintage en antieke sieraden zijn vaak unieke stukken. Designer juweeltjes, maar ook de merkloze zijn "plaatjes".

 

 TER INFO:

Wanneer u iets heeft besteld, kijk dan, indien mogelijk, regelmatig op uw email. Ik reageer vrijwel direct of in ieder geval een dag nadat u heeft besteld. Het wil nog weleens voorkomen dat ik na een aantal dagen niets heb gehoord of helemaal niets meer hoor. Dan gaan de items van gereserveerd tot nader bericht, zodat andere liefhebbers de kans krijgen deze te kopen.

 

Veel plezier met winkelen! Noor

Advertenties van Noor vintage sieraden

1.649  advertenties