KINDERBOEKEN-ONLINE

LET OP AUB: Helaas werkt de zoekbutton in mijn winkeltje meestal niet. Vaak kunt u dit omzeilen door in plaats hiervan de entertoets op uw toetsenbord te gebruiken. Ook komen bestellingen en vragen meestal niet bij mij binnen. Mocht u een bestelling willen plaatsen of een vraag hebben dan kunt u mij rechtstreeks mailen op kinderboeken-online@hotmail.nl. Mijn excuses voor het ongemak.

Kinderboeken voor de jeugd en voor de verzamelaar. 

BOEKEN VAN GOEDE KWALITEIT VOOR EEN UITSTEKENDE PRIJS

Welkom in mijn boekwinkeltje. U vindt hier heel veel tweedehands kinder- en jeugdboeken in goede tot nieuwstaat.

Verzending gaat per 01-04-2020 standaard via DPD met als portokosten binnen Nederland: € 3,85 (brievenbuspakje) en € 5,60 (pakketpost tot 10kg) of op uw verzoek via PostNL of DHL voor de voor deze vervoerders geldende tarieven
De hier vermelde bedragen gelden bij verzending binnen Nederland. Deze bedragen gelden niet voor de verzending buiten Nederland. Dit geschiedt echter altijd op de goedkoopst mogelijke wijze.
Afhalen is niet mogelijk.

De informatie m.b.t. de verzendkosten welke in de advertenties wordt gegeven kan, door tariefswijzigingen die in de tussentijd hebben plaatsgevonden, incorrect zijn.

Het boek wordt goed verpakt en zo spoedig mogelijk na betaling naar u verzonden.

Ik beantwoord een bestelling of vraag ALTIJD, en meestal binnen 24 uur nadat ik deze ontvangen heb. Mocht u van mij geen reactie ontvangen hebben controleert u dan even uw spambox, waar deze soms in terecht komt.

Staat het boek dat u zoekt er niet bij of zoekt u een bepaalde titel. Misschien heb ik het toch voor u. Wanneer u mij een mailtje stuurt met de titel en/of auteur krijgt u zo snel mogelijk antwoordt.

Advertenties van KINDERBOEKEN-ONLINE

324  advertenties