MarktPlaza

KINDERBOEKEN-ONLINE

GOED OM TE WETEN

DE PRIJS DIE BIJ EEN BOEK VERMELD STAAT IS VAST.
De in een advertentie aangegeven verzendkosten kunnen, door prijsaanpassingen van de verzender, inmiddels achterhaald zijn.

OVER DE VERZENDING: 
Een boek wordt altijd goed verpakt . Dit betekent soms dat een boek dat in principe wel door de brievenbus kan, maar dan niet goed verpakt kan worden, toch als pakket verzonden wordt.
Een bestelling wordt zo spoedig mogelijk, nadat het volledige, met u afgesproken bedrag, op onze rekening is bijgeschreven, verzonden. Wij verzenden altijd met track&trace.
Verzending gaat via PostNL, DHL of DPD met als portokosten binnen Nederland: € 4,25 (brievenbuspakje) en € 6,45 (pakketpost klein formaat (34x28x12) tot 3kg) of € 6,95 (pakketpost groot formaat (100x50x50) tot 10kg)
De hierboven vermelde bedragen gelden bij verzending binnen Nederland. Deze bedragen gelden niet voor de verzending buiten Nederland. Dit geschiedt echter altijd op de goedkoopst mogelijke wijze.
Beschadigen of zoekraken van brievenbus- of pakketpost is buiten onze verantwoording. Op het moment dat het boek afgeleverd wordt op het postagentschap stopt onze verantwoordelijkheid. Een pakket wat beschadigd of niet aangekomen is wordt niet door ons vergoed.
Uiteraard zullen wij wel, samen met u, een eventueel niet aangekomen zending zien te achterhalen.
Wij kunnen uiteraard, op uw verzoek, uw pakket ook aangetekend versturen. Dit kost € 9,25 (ipv € 6,95), maar uw pakket is bij verlies of schade dan wel verzekerd (tot een bedrag van € 500,00).
Afhalen is niet mogelijk.
LET OP: De informatie m.b.t. de verzendkosten welke in de advertenties wordt gegeven kan, door tariefswijzigingen die in de tussentijd hebben plaatsgevonden, incorrect zijn.

OVER DE STAAT VAN DE BOEKEN:
 Een kleine uitleg over de staat waarin de boeken verkeren: Alle boeken zijn altijd heel. Dus geen losse bladzijden of ezelsoren. 
 1. Een nieuw boek: is een boek dat nog nooit gelezen is en dus in perfecte staat. Het zit vaak nog in het plastic of is nieuw door mij aangeschaft. 
 2. Een boek in uitstekende of nieuwstaat (zo goed als nieuw); is nauwelijks van nieuw te onderscheiden en kan altijd zonder probleem kado gegeven worden. 
 3. Een boek in zeer goede of prima staat; kan een minimale onvolkomendheid hebben maar ziet er verder zo goed als nieuw uit. 
4. Een boek in goede staat; is altijd helemaal heel maar is duidelijk een tweedehands boek en er kunnen een of meerdere kleine onvolkomenheden aan zijn, zoals: 
* De pagina's kunnen licht vergeeld of vergrijsd zijn. 
* Het boek kan wat smoezelig zijn 
* De stofomslag kan beschadigd zijn (wordt zo goed mogelijk gerepareerd) 
* Er staat een naam, (korte) tekst of ex-libris op een van de eerste pagina's van het boek. 
* Er kan een vlekje op de snijkant van de pagina's zitten. 
Als er iets meer met een boek aan de hand is zoals erg vergeeld of een beschadiging aan de kaft etc. wordt dit altijd vermeld. De prijs van het boek is dan meestal ook daaraan aangepast. 
5. Een boek in redelijke staat: is een boek waar meestal iets mee is. Dit wordt vaak vermeld en zo niet krijgt u altijd eerlijk antwoordt als u informeert wat er mee aan de hand is. Ook bij deze boeken is de prijs natuurlijk aangepast aan de staat van het boek.