MarktPlaza

KINDERBOEKEN-ONLINE

VERZEND INFORMATIE

Verzending gaat per 01-04-2020 standaard via DPD met als portokosten binnen Nederland: € 3,95 (brievenbuspakje) en € 5,60 (pakketpost tot 10kg)
Of op uw verzoek via PostNL of DHL voor de voor deze vervoerders geldende tarieven
Let op: De hier vermelde bedragen gelden bij verzending binnen Nederland. Deze bedragen gelden niet voor de verzending buiten Nederland. Dit geschiedt echter altijd op de goedkoopst mogelijke wijze. 
Koop Slim! Bestel meerdere boeken tegelijk en bespaar op de portokosten doordat deze in een pakket verzonden kunnen worden.
Wij besteden altijd de uiterste zorg aan onze verzendingen. 
De boeken worden pas verzonden als het volledige, met u afgesproken bedrag, op onze rekening is bijgeschreven. Beschadigen of zoekraken van brief- of pakketpost is buiten onze verantwoording. Op het moment dat het boek afgeleverd wordt op het postagentschap of in de brievenbus gaat stopt onze verantwoordelijkheid. Een boek waarvan wordt beweerd dat het niet is aangekomen wordt niet vergoed. 
Een verzending via DPD en DHL heeft altijd een track&trace code
Bij verzending met PostNL:
Als een boek niet aangetekend of met track&trace code verzonden wordt is het niet te achterhalen bij PostNL. Bij een aangetekende verzending of met een track&trace code zullen wij uiteraard ons best doen om het pakket via PostNL op te sporen.