Kasten van de Koning

Buffetkasten, winkelkasten gekleurd en teak van groot tot klein

 

Kasten van de Koning heeft sinds 2004 ervaring in de online verkoop van kwaliteitskasten. Van kasten gemaakt van hergebruikt teak tot aan de gekleurde kasten van Durian hout, MDF of grenenhout.

Door zeer korte lijnen en controle ter plaatse leveren wij kwaliteitsmeubelen waarvan u jarenlang plezier heeft. Alle aangegeven prijs zijn incl. 21% BTW en wij bezorgen al onze meubelen gratis in Nederland met onze eigen vaste chauffeur. Voor bezorgen in België en Duitsland vragen wij een vergoeding die afhankelijk is van het bezorgadres.

Kasten van de Koning is zeer sterk in het leveren van maatwerk winkelkasten en buffetkasten, zowel in het teakhout als de gekleurde kasten. De maatvoering van nagenoeg alle modellen zijn aan te passen en alle modellen zijn in iedere gewenste RAL kleur te leveren.

Wij leveren 80% van onze collectie meubelen direct uit voorraad.  Heeft u speciale wensen m.b.t. maatvoering en kleur mail ons uw wensen en binnen 24 uur heeft u een prijsopgaaf.

100% zekerheid. Uiteraard worden al onze meubelen geleverd onder de voorwaarden van Webshop keurmerk m.b.t. koop op afstand.

U kunt Kasten van de Koning 7 dagen per week, 52 weken per jaar bereiken:

Per mail: info@kastenvandekoning.nl
Reactie binnen 4 uur tussen 7.00 en 22.00 uur

Telefonisch: 06 - 48494073
maandag tot en met zondag tussen 09.00 en 21.00 uur

 

Advertenties van Kasten van de Koning

15  advertenties