Hondencentrum Kwispel enzo.

Welkom bij Hondencentrum Kwspl enzo, sinds 2016 trainen wij honden en runnen wij een professionele kennel in de Brabantse Kempen.

Wij zijn uw professioneel en betrouwbaar adres voor de aanschaf van een lief, vrolijk en gezonde viervoeter 🐾

Wij kunnen u helpen bij uw keuze naar een geschikte viervoeter en geven een eerlijk advies rondom onze rassen of kruisingen. U vindt bij ons enkel 100% Nederlandse pups waarvan beide ouders bij ons wonen.

Dat is belangrijk want wij selecteren namelijk de ouders niet alleen op uiterlijke en fysieke kenmerken maar we letten ook op de persoonlijkheid van beide ouders. Ouders met een (kind)vriendelijk en huiselijk karakter krijgen zonder twijfel pups die ook voldoen aan de criteria waaraan een huis- en gezinshond moet voldoen. Deze selectie voeren we ook uit voor hulp-,werk- en jachthonden. Indien de ouders niet geschikt zijn voor het fokprogramma of indien een van de ouders met pensioen gaat, gaan deze honden naar een stichting die voor herplaatsing van onze honden zorgdraagt.

Ons doel is het vinden van een geschikte omgeving voor onze hondjes.  Als u zich bij ons
op uw gemak voelt, kunnen we in overleg kijken of en welke pup bij u en uw
(gezins)situatie past. Beide partijen moeten tevreden zijn.
Wij geven u alle tijd en ruimte om de juiste beslissing te nemen, want een hond koop je niet voor even, maar voor de hond zijn hele leven.

Ook nadat u bij ons bent geweest, kunt u ten aller tijden rekenen op onze medewerking indien er vragen ontstaan omtrent gedrag, gezondheid etc. Wij volgen dan ook graag onze hondjes op en vinden het fijn om op de hoogte te blijven, regelmatig krijgen we ook mooie foto's toegestuurd en opmerkingen over onze hondjes die we dan ook met trots op onze Facebook tijdlijn plaatsen. Neem gerust een kijkje.

Hondencentrum Kwispel enzo, erkend door de Nederlandse overheid en

geregistreerd met ons Uniek Bedrijfs Nummer 6468220

Hondencentrum Kwispel enzo.
Grote Aardweg 9B
5521 RJ Eersel NL

Tel:06-54608175 of 06-54607256

Wij zijn open op afspraak van Ma t/m Zo van 10.00 tot 17.00 uur

Advertenties van Hondencentrum Kwispel enzo.

2  advertenties