MarktPlaza
0 advertenties gevonden
Auto Olijnsma

Auto Olijnsma

Auto Olijnsma is het autobedrijf in Gytsjerk met een sterk regionaal karakter en meer dan vijftig jaar ervaring in verkoop, onderhoud en schadeherstel van vrijwel elk automerk. Hoewel we decennia geleden begonnen als Fiat-dealer zijn we sinds 2000 een universeel autobedrijf. Het mooie merk Fiat laat ons echter niet los en de jarenlange expertise is nog altijd in huis. Daarom is Auto Olijnsma nog altijd Fiat-specialist. Bovendien zijn we gespecialiseerd in Alfa, Lancia en Volvo. Maar welke auto u ook rijdt, bij ons bent u aan het juiste adres voor onderhoud, schadeherstel en meer.
Wij zijn een allround, onafhankelijk autobedrijf. Bij ons kunt u terecht voor onder andere:
• Verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s
• Eerlijk, betrouwbaar en deskundig advies bij aankoop van een occasion
• Onderhoud; van de reguliere APK tot het achterhalen en verhelpen van vervelende storingen, van ruitreparatie en airco-service tot het uitdeuken van kleine deukjes. Voor zowel uw eigen auto als leasewagens en ook campers.
• Huurauto’s
• Chiptuning
• Financiering
Auto Olijnsma is aangesloten bij Bosch Car Service; het grootste merkonafhankelijke garagenetwerk in Nederland. Het netwerk staat elke dag klaar om duizenden auto’s onder handen te nemen. Elk bij Bosch Car Service aangesloten bedrijf heeft gegarandeerd kennis van moderne voertuigtechniek en is verder niet alleen compleet en goed, maar ook nog eens verrassend betaalbaar. En met onze voordelige Bosch Car Service Pechhulp weet u dat u op elk moment van de dag, waar dan ook, kunt rekenen op adequate en snelle hulp.

Helaas…, niets gevonden.

Het lijkt erop dat deze winkel op dit moment geen actieve advertenties heeft.