MarktPlaza
895 advertenties gevonden
! 3D Kaarten & Kralen Danique

! 3D Kaarten & Kralen Danique

Hartelijk welkom op mijn site.

Mijn hobby is kaarten maken en ben hier ook veel mee bezig. Ook verkoop ik spullen om ze zelf te maken.

ACTIE KAARTEN: 1 kaart €2,- 10 kaarten voor €17,50 dus €2,50 korting! (U krijgt na uw bestelling van mij een reactie met de nieuwe prijs met de korting als u meerdere kaarten heeft gekocht. Dit wordt niet automatisch door het bestelsysteem gedaan.)

TIP: Kijk ook zeker eens onder het kopje Diversen bij de kaarten. Hier staan kaarten die voor veel verschillende gelegenheden gebruikt kunnen worden. Blader ook eens door de verschillende groepen. Ik kan de advertenties maar in 1 groep indelen, maar sommige passen ook in meerdere groepen.

LET OP, BIJNA ALLES IS MAAR 1X LEVERBAAR! Ik kan de functie niet uitzetten dat iets meerdere malen kan worden besteld helaas. Alleen knipvellen heb ik de meeste wel meerdere keren op voorraad.

Uitverkoop is alleen via deze site geldig!

Wat u op de foto's ziet, is wat u krijgt. Mocht u ergens vragen over hebben, dan kunt u contact met mij opnemen en dan help ik u graag verder. Ook doe ik kaarten op verzoek maken, dit zou ik dan wel graag op tijd willen weten zodat ik tijd hiervoor kan inplannen.

Ik doe de bestelling altijd afhandelen op volgorde van ontvangst. Hierdoor kan het wel eens voorkomen dat iets ondertussen al is verkocht, maar nog niet zichtbaar is op de site.

Vermeld a.u.b. uw adresgegevens bij uw bestelling en of het verstuurd moet worden, of dat u het komt ophalen.

Verzendkosten en risico zijn altijd voor de koper.