MarktPlaza

Wie kan er voor een liefdevol nieuw thuis zorgen s.v.p.

385x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Hallo,

Ik zal het kort maar krachtig houden……

Met pijn in mijn hart moet ik onze puberdochter aanbieden. Want wij kunnen er helaas niet meer voor zorgen i.v.m. drukke werkzaamheden.

Het kind is 14 jaar oud en zit vol met energie – nu teveel voor ons. Het was altijd een vrolijk rustig kind met een zeer goed en lief karakter, maar nu in de puberteit gekomen is ze erg dwars en druk en gaat overal tegenin en met onze drukke banen kunnen we dat er allemaal niet bij hebben…..

Ik zou het graag zelf willen houden maar de omstandigheden laten dit helaas niet toe.

Het gaat hier om een mooi meisje met donkere haren en blauwe ogen, die ik een nieuwe plek wil geven waar zij de liefde en aandacht zal krijgen die ze nodig heeft en verdient. Graag wil ik een familie die dit kan, andere kinderen zijn geen probleem daar kan ze goed mee overweg.

Ik zal er nog wat dingen bijleveren (Smart-Phone (daar kan ze niet buiten), make-up, kleren en schoeisel)

Ik wil/hoef er geen honderden euro's voor te hebben – het enige dat ik wil is dat ze een goed leven kan leiden bij haar nieuwe familie.

Mocht er interesse zijn, neem dan contact met mij op.

Meer foto's op aanvraag

HÉ, WAT IS DAT NOU? DOET IEMAND ZOMAAR ZIJN OMA WEG??? dit gebeurt echter ELKE DAG MET DUIZENDEN HONDEN EN KATTEN, KONIJNEN EN KNAAGDIEREN……AHH, WAT LEUK: EEN HUISDIER EN WANNEER HET EVEN TEGENZIT, DE KINDEREN ZIJN HET BEU OF HET IS TOCH TEVEEL WERK, WORDEN ZE GEDUMPT…..,

MAAR VOOR EEN FAMILIELID (welke omstandigheden ook: geen geld , geen werk, of je nou gaat scheiden of tijdgebrek of een nieuwe drukke baan, een kleine woning) DUMP JE JE FAMILIE DAN OOK ??

WAAROM GEBEURT DIT WEL BIJ DIEREN??? DIE HEBBEN TOCH OOK GEVOEL EN ZIJN TOCH OOK DEEL VAN HET GEZIN?!

Even voor de duidelijkheid , dit is NEP!

IK WIL ALLEEN LATEN ZIEN DAT DIT ELKE DAG GEBEURT…. wat als we mensen zo te koop zouden aanbieden ?? DAN IS HET ONMENSELIJK??? Maar bij dieren kan het blijkbaar wel? Dan is het niet onmenselijk (of ondierlijk)?????

Deze advertentie is louter bedoeld om mensen wat meer bewust te maken en dat ze beseffen dat dieren geen gebruiksartikelen zijn die je na verloop van tijd zomaar weg doet.... ze hebben ook gevoel en pijnbeleving! En veel liefde,aandacht en blijvende zorg nodig! Neem alleen dieren als je er ook écht voor kunt zorgen (en laat die verantwoordelijkheid niet aan kinderen over!) – begin er anders niet aan.

N.B.: natuurlijk zijn er gevallen/uitzonderingssituaties waarbij het voor zowel het dier als het baasje beter is om een goed en liefdevol nieuw thuis te zoeken. Bied je dier dan niet GRATIS aan op aanbodsites want dat kan heel foute kopers aantrekken met alle vreselijke gevolgen (voor het dier) vandien

http://www.marktplaza.nl/dieren/honden/waarschuwing-bied-geen-gratis-dieren-aan-45933858.html

Plaats deze advertentie s.v.p. op Facebook e.d. waardoor de boodschap steeds verder verspreid wordt! Dank je wel