MarktPlaza

Geef een zwerfdier een beter leven - koop een uniek artikel uit de webwinkel van Dierennood

223x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Te koop: hele originele en veelal handgemaakte dierenartikelen voor honden, katten en knaagdieren.


Om op te liggen, mee te spelen, in te slapen, mee te knuffelen.

Kijk snel wat er allemaal beschikbaar is:
- hele mooie en leuke katten- en hondenmandjes met originele (losse) kussentjes.
- Superleuke vintage krabitems (van karton of ander materiaal) en speeltjes.
- Prachtige en leuke handmade design katten- honden- en knaagdieren hutjes/iglos en huisjes. Ieder hutje is voorzien van een (los) kussentje wat apart uitgewassen kan worden. De hutjes zijn gehaakt van (repen) katoen, wol of andere stof. Om inzakken te voorkomen zijn ze extra verstevigd met bijv. geplastificeerd (ijzer)draadmateriaal e.d. En kunnen daarmee ook in model gebogen worden.
Tevens nog heel veel andere leuke katten- en hondenspullen te koop, zoals koffermeubels, kattenmatten, tipi's, snuffelkleden en -matten, etc. etc. Teveel om op te noemen....

Alle artikelen zijn anders, dus uniek. Verkrijgbaar in allerlei kleuren, vormen en maten; voor elk wat wils!

De opbrengst van deze items komt volledig ten goede aan Stichting Dierennood (een non-profit ANBI-dierenhulporganisatie die zwerfdieren in het buitenland helpt met directe hulp voor dieren in ernstige nood en structurele hulp op korte en lange termijn. (o.a. door sterilisatie- en castratieprojecten, waardoor de kern van het probleem goed aangepakt wordt).

Alle artikelen met afbeeldingen en prijzen zijn te zien in de webwinkel op de website van stichting dierennood (te vinden via het groene winkelwagentje rechtsmidden op de homepagina).

Voorstander zijnde voor hergebruik en recycling zijn (veel onderdelen van) de gemaakte artikelen van gedoneerd/hergebruikt materiaal waardoor er ook een steentje bijgedragen wordt aan het milieu.

Verbeter de wereld, begin bij jezelf!