MarktPlaza

What's Eating Gilbert Grape ? + Moulin Rouge + Finding Neverland +The Old Curiosity Shop.

77x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Bij het afspelen van DVD's draag ik altijd handschoenen, mede daardoor zijn ze in een Absolute Nieuwstaat.

What's Eating Gilbert Grape ? Met Johnny Depp en Leonardo di Caprio heeft een speelduur van 1 uur en 52 minuten met Nederlandse ondertiteling. Op de tweede foto vindt u een korte inhoudsbeschrijving. Voor € 1, 50 haalt u hem op in Rotterdam-West. Verzenden via Post NL komt op € 1,92.

Moulin Rouge met o.a. Nicole KIdman is met recht spectacular te noemen. De speelduur is 2 uur en 2 minuten met Nederlandse ondertiteling. Een korte inhoudsbeschrijving leest u op de vierde foto. Voor € 1,75 haalt u hem op in Rotterdam-West. Verzenden met Post NL is € 1,92.

Finding Neverland heeft twee Disc's in een Metal Case met een totale speelduur van 2 uur en 39 minuten met Nederlandse ondertiteling. Op de zesde foto vondt u een korte inhoudsbeschrijving. Voor € 2,00 haalt u hemop in Rotterdam-West. Verzenden via Post NL komt op € 3,84.

The Old Curiosity Shop naar Charles Dickens Boek is een BBC verfilming en heeft twee Disc's met een totale speelduur van 4 uur en 20 minuten met Nederlandse ondertiteling. Een korte inhoudsbeschrijving leest u op de achtste foto. Voor € 2,50 haalt u hem op in Rotterdam-West. Verzenden met Post NL is € 2,88.

Neemt u alle in deze advertentie genoemde DVD's tegelijk over dan haalt u ze op in Rotterdam-West voor € 6,00. Verzenden via Post NL komt dan op € 4,60 inclusief Track & Trace.