MarktPlaza

Jo Nesbo-De Zoon+Unni Lindell-Honingval+Nicci Gerrard-Huis van Herinneringen+de Roman Maanlicht.

207x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

De Thriller van de auteur Jo Nesbo heeft 478 blz. en verkeert in een Nette Onbeschadigde Gelezen Staat. Op de tweede foto is een korte inhoudsbeschrijving  te lezen. U haalt hem op in Rotterdam West voor € 3,00 de eventuele verzendkosten via Post NL zijn bij opengevouwen verzending € 4,60 bij gewone verzending € 7.25 en voor beiden is dat met Track & Trace.

Honingval is een LiteraireThriller van Unni Lindell met een ontknoping om in te lijsten. Hij heeft 359 blz. en verkeert in een Nette Ongelezen Staat en op de vierde foto leest u een korte inhoudsbeschrijving. Voor € 2,50 haalt u hem op en de verzendkosten met Track & Trace zijn € 4,60

Twee Boeken van de Britse auteur Nicci Gerrard en beiden zijn in een Nette Ongelezen Staat.

Huis van Herinneringen heeft 320 blz, en op de zesde foto leest u een korte inhoudsbeschrijving. U haalt hem op voor € 3,00 en de verzendkosten met Track & Trace zijn € 4,60.

In het Maanlicht is een Roman met met 383 blz. en op de achtste foto leest u een korte inhoudsbeschrijving. U haalt hem op voor € 3,50 en de verzendkosten met Track & Trace zijn € 4,60.

Neemt  u deze vier Boeken tegelijk over dan haalt u ze op voor € 10,00 de verzendkosten met Track & Trace zijn dan € 7,25.