MarktPlaza

Kaabo Wolf King GT PRO elektrische scooter (72V 35Ah)

50x bekeken
1 maand geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

Volledige informatie over het product vindt u hier:  venteronics.com


Beschrijving van de Kaabo Wolf King GT Pro elektrische scooter

De scooter wordt geleverd met ingekeepte banden.

Kaabo blijft de grenzen verleggen van wat een elektrische scooter kan bereiken. De Chinese fabrikant heeft de Kaabo Wolf King GT Pro ontwikkeld! Een high-end elektrische scooter met 2 motoren van elk 2000W. Vermogen waarmee hij een maximale snelheid van 100 km/u kan bereiken over een bereik van 180 kilometer.

De ultieme en meest geavanceerde versie, beter dan de King Gt Pro+.

kaabo wolf king gt Pro Rive Sports elektrische scooter

Een krachtige controleur

De Kaabo Wolf King GT PRO is uitgerust met een 72V 35Ah lithiumbatterij die een ongelooflijk maximaal bereik van 180 km biedt.

In combinatie met een 50A sinuscontroller levert de Kaabo Wolf King GT een waanzinnige hoeveelheid koppel en vermogen. Dit type controller is gemakkelijker te bedienen bij lage snelheden en levert soepel een hoog vermogen aan de motor.

Het comfort van een terreinwagen

De Kaaboo Wolf Warrior is een elektrische scooter voor elk terrein en biedt comfortabel rijden op elk type weg. Dankzij de extra grote 11-inch off-roadbanden met binnenband kun je met vertrouwen over obstakels zoals stenen of boomwortels rijden.
Kaabo Wolf King GT Pro All Terrain elektrische scooter goudkleur

Uitstekende wegligging

Om dit indrukwekkende vermogensniveau te ondersteunen en te beheren, is deze machine uitgerust met hoogwaardige hydraulische vering voor en achter. Uitstekende veerophanging, vergelijkbaar met fietsen, wat het een echte sportieve elektrische scooter maakt.