MarktPlaza

Watsons platenwas machine / platenwas machine

34x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Watson’s platenwasmachine

Watson’s Record Cleaning Machine biedt een stabiele en robuuste ondergrond om je waardevolle vinylcollectie op te reinigen.

Naast een degelijke aluminium kast heeft hij een grote zuigkracht en een platenklem die de vinylplaat stevig op zijn plaats houdt, slippen tegengaat en voorkomt dat het label tijdens de reiniging in aanraking komt met de vloeistof.

Leg de vinylplaat op het plateau, zet hem vast met de klem en laat hem draaien door de bovenste schakelaar om te zetten.


Breng reinigingsvloeistof aan en verspreid die gelijkmatig over het oppervlak met de meegeleverde borstel. Zodra de vloeistof gelijkmatig verdeeld is, oefen je tijdens een aantal omwentelingen lichte druk uit op de plaat.

Met de onderste schakelaar zet je de zuigarm in werking en wordt alle vloeistof en vuil binnen twee omwentelingen verwijderd.

Inbegrepen bij deze versie is een netsnoer, een zuigarm voor 12-inch vinylplaten met vervangbare viltstroken die ruw contact tussen de arm en de plaat voorkomen, een platenklem en een reinigingsborstel.

De 7-inch zuigarm voor singles en 10-inch zuigarm voor EP’s zijn los verkrijgbaar.

Prijs: € 495,— (inclusief borstel, flacon schoonmaakvloeistof)

hifistudio79 . nl