WaterWorld - Elektrische binnenboordmotor | Verfschild…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 588x bekeken
  • Datum geplaatst 1 maand geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

WaterWorld heeft zich de afgelopen 4 jaar ruimschoots bewezen als betrouwbare voortstuwing. Toch zijn de motoren qua techniek en productiewijze volledig op de schop genomen om het prijsnadeel van elektrisch varen op te heffen. Dit heeft geresulteerd in zeer moderne installaties, die bovendien 20 30% lager geprijsd zijn dan alles wat op de markt verkrijgbaar is. De reeks motoren begint bij een prijs van € 3350 incl. BTW, inclusief digitaal display en gashendel. Daardoor kunnen meer en meer watersporters met hun boot genieten van de rust en de schone lucht én meteen een bijdrage leveren aan de huidige transitie van fossiele brandstoffen naar duurzame energie.

Nog een voordeel is dat het WaterWorld systeem voor de werf makkelijk is in te bouwen. Motor en elektronica zijn in één unit gecombineerd, die op dezelfde fundering past als een dieselmotor maar wel compacter is. Niet alleen het uitlaatsysteem blijft achterwege, maar door de efficiënte motor ook de waterkoeling. Het brandstofsysteem maakt plaats voor accus en lader, die eenvoudig zijn aan te sluiten.

Waarom Waterworld?

  • Stil en schoon


De WaterWorld motoren werken in alle stilte. Ze drijven de schroefas direct aan, zonder overbrengingen. Geniet van de rust die dat geeft, en van de schone lucht op het water.

  • Betaalbaar


Een compleet WaterWorld systeem is niet duurder dan de aloude diesel. De moderne productie, makkelijke inbouw zonder waterkoeling en het beperkte onderhoud zorgen daarvoor.

  • Betrouwbaar


De beproefde Nederlandse techniek en de eenvoudige installatie zorgt ervoor dat u op uw WaterWorld aandrijving kunt vertrouwen. Dat geeft rust.

  • Langer varen


De WaterWorld motor haalt de maximale afstand uit uw accus. Met het juiste accupakket kunt de hele dag varen. Zonder zorgen, het heldere display laat het u nauwkeurig zien.
Kijk snel op onze website, stuur een berichtje via Marktplaats of bel ons op 0226 315 949

 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.