Tercoo stralers | Binnen 2 werkdagen thuis! | Verfschi…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 23x bekeken
  • Datum geplaatst 1 maand geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

TERCOO roterende straler, voor het behandelen van roest, roestplekken, verf en teer verwijderen en het roestvrij maken van het onderwaterschip van uw boot. Ook flexibele coatings of lijm- en kitresten welke moeilijk weg te halen zijn is geen probleem. De Tercoo Stralers zijn een goedkoop alternatief voor stralen.


Prijzen
1 schijf - €33,00
2 schijven - € 68,00
3 schijven - €89.95
8 schijven - €278,47
Stofkap - €64,37
Afstandhouder - €87,97
Stofkap met afstandhouder €149,95

De Tercoo straler met 8 schijven is alleen geschikt voor de Tercoo Fein machine. Ook deze bieden wij aan. De Tercoo Fein machine is verkrijgbaar voor €564,00.


Bestellen?
Stuur ons een berichtje of kijk snel op onze website (verfschilderen) en zoek naar Tercoo


Toepassing Tercoo stralers
Tercoo schijven verwijderen teer, lak, roest, bitumen, antifouling en andere verontreinigingen van staal en gietijzer. Ook verwijdert de Tercoo schijf stucwerk, spachtelputz en vergelijkbare materialen van stenen ondergronden. Een derde toepassing is het verwijderen van gelcoat van bootrompen.


Het werkingsprincipe van de Terco schijf
De werking van de Tercoo schijven berust op het wegslaan van coatings door middel van gehard stalen pennen welke op de schijf gemonteerd zijn. Het ontstane oppervlak is direct gereed voor het aanbrengen van een nieuwe primer, waarna het nieuwe verfsysteem kan worden opgebouwd. Doordat geen warmte wordt ontwikkeld verwijdert de Tercoo schijf zelfs zachte coatings, zoals teerproducten en bitumen. Stalen constructies, zoals boten, maar natuurlijk ook diverse staalconstructies worden zo eenvoudig kaalgemaakt.


Het gebruik van Tercoo schijven
Tercoo schijven worden gemonteerd in een boormachine en worden gebruikt met een toerental van maximaal 4000 rpm. Laat de machine op toeren komen en druk de schijf slechts met lichte druk tegen het oppervlak. De hardstalen pennen verwijderen nu effectief de lak tot de schone ondergrond verschijnt.


De stofkap
Bij het gebruik van de Tercoo schijven wordt veel materiaal verwijderd, wat in grovere stukjes loskomt. Om opruimen te vereenvoudigen en stof te voorkomen kunt u gebruik maken van een stofkap, welke over de schijf wordt gemonteerd. Deze kap kan aangesloten worden op een stofzuiger, waardoor het stof direct wordt verwijderd.


De afstandhouder
Voor het verwijderen van gelcoat van polyester boten kan een instelbare afstandhouder gebruikt worden. Deze afstandhouder zorgt ervoor dat slechts de ingestelde laagdikte kan worden verwijderd. Hierdoor verwijdert u niet teveel materiaal.

 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.