MarktPlaza

Waterspoor 777 Aviator met 52 Pk GERESERVEERD*& KERST- EN OUDEJAARSSHOW

1164x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Extra feestelijke Kerstshow 21 december t/m 4 januari* , in ons fantastische nieuwe pand
Tijdens show kortingen tot maar liefst 15% en nog meer leuke extra’s.
*m.u.v. 22, 25 & 29 december en Nieuwjaarsdag.
Unieke kans: Schitterende DEMO voor een prachtige DEMO prijs!
En u kunt er direct mee varen.
Deze Waterspoor ligt op dit moment in een jachthaven in Amsterdagm en wordt o als demo gebruikt. Er zitten nog geen 45 uur op de teller.
Hij is uitgevoerd met een 52 Pk diesel motor, waardoor het niet verplicht is een vaarbewijs te hebben.
De Waterspoor 777 Aviator is niet alleen heel mooi om te zien, hij heeft ook een fantastische praktische indeling. Hij is zeer ruim van binnen, heeft heerlijke banken en bijzonder veel opbergruimte. Niet alleen onder de banken, maar ook in de cabin voorin. In de opstapjes is er een mogelijkheid tot het maken van een koelkast met compressor.
Deze Waterspoor 777 is uitgevoerd met:
Waterspoor 777, witte romp, witte binnenkant52 Pk diesel motorCarbon dasboardVlaggenmast grootTopdek op kuiprandTopdeck eop zwemplateau en tredenTopdek op motorkistTopdeck op kuipvloerTopdeck op dek en gangboordenCabrioletkap met kuipzeilUitritsbaar voorraamRVS beugel op stuurconsoleHydraulische besturingRVS zwemtrap onder zwemplateauLuxe stuurstoelPolyester rompPolyester dekSnelvarend onderwaterschipCE-categorie C KustwaterenVerstevigde motor fundatieOvernaadse rompKabelaringWaterlijnDoorgestoken roerbladAntifoulingDoorgang van kuip naar zwemplateauGeintegreerd zwemplateauHuiddoorvoeren van messing en voorzien van kogelafsluitersBrede gangboordenAnkerluik op voordek12 volt aansluitingErgonomisch gevormde zitbanken en rugleunigenGrote opbergruimten onder zitbankenKussenset diamanteToegangsluik naar het vooronderZelflozing naar bilgeRVS boegstripRVS kikkersRVS strip omranding zwemplateauGroot stuurwielMorsebedieningStuurstand met ergonomische stuurwielMotorkist speciaal geisoleerd3-bladsschroef en zinkanodeFlexibele koppelingKunststof waterlockSchroef as RVSVaste brandstoftankBilgenpomp elektrischBrandstofafsluiterNavigatie verlichtingWierfilterHandlenspomp tbv bilgewaterOnderhoudsarme accuHoofdschakelaar
De normale prijs van deze boot is € 76.900,-
We mogen hem nu aanbieden voor € 65.000,- inclusief de volledige fabrieksgarantie.
En inclusief een jaar verzekering, indien deze wordt afgesloten bij Kuiper Verzekeringen in Heerenveen. (Vraag ons naar de voorwaarden)
Verschuur Watersport is erkend dealer van de volgende merken:Triple boatsVan Vossen sloepen en tendersWaterspoor tendersZEE marine tendersCorsiva sloepen en tendersStout sloepenPrimeur sloepen en tendersOutlawSpirit Tenders4 Family sloepenTendR tendersSuzuki motorenPega trailers
Verschuur Watersport
Herenweg 10a
2465 AA Rijnsaterwoude
Tel: 0172-586678
De grootste sloepen showroom van Nederland
www.verschuurwatersport.nl
Extra gegevens:
Merk: Waterspoor
Bouwjaar: 2018
Ligplaats: Rijnsaterwoude gem Kaag en BraassemRijnsaterwoude gem Kaag en Braassem
Lengte: 7.77 meter
Conditie: Nieuw