MarktPlaza

Spirit 28 tender*

890x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De perfecte cabin sloep met lage doorvaarthoogte. Ideaal voor een weekendje weg, maar ook om gewoon heerlijk mee te cruisen.
Door de afgesloten cabin is er een mogelijkheid tot het maken van een bed, maar ook genoeg ruimte voor een toiletHet is vijf uur, het werk is gedaan, je kijkt naar buiten en de zon schittert in je ogen. Je verdient het! Je stapt aan boord en laat het water de regie overnemen. Een gevoel van onmetelijke vrijheid komt over je. De wind wappert door je haren, de golven glijden langszij en je voelt je onmetelijk onafhankelijk. Even het gevoel van onoverwinnelijk te zijn komt over je. Je kunt na het varen de wereld weer aan!
In een open uitvoering of een cabin en met elke PK die je maar wenst. Grensverleggend ontwerp met Italiaanse klasse.
Standaard uitvoering Spirit tenderVetus 28 Pk 3-cilinder diesel motorIngebouwde zwemtrapZwemplateauRVS boegplaatWaeco koelladeNavigatie verlichtingRVS stootlijstOpbergruimte onder kussensRVS railingHydraulische besturingKikkers12 volt aansluitingOpbergruimte onder de vloerAnti foulingElektrisch toiletVerschuur Watersport is erkend dealer van de volgende merken:Triple boatsVan Vossen sloepen en tendersWaterspoor tendersZEE marine tendersCorsiva sloepen en tendersStout sloepenPrimeur sloepen en tendersOutlawSpirit Tenders4 Family sloepenTendR tendersSuzuki motorenPega trailers
Verschuur Watersport
Herenweg 10a
2465 AA Rijnsaterwoude
Tel: 0172-586678
De grootste sloepen showroom van Nederland
www.verschuurwatersport.nl
Extra gegevens:
Merk: Spirit
Bouwjaar: 2019
Ligplaats: Rijnsaterwoude gem Kaag en Braassem
Lengte: 8.5 meter
Breedte: 2.4 meter
Conditie: Nieuw