MarktPlaza

W2P WELCOME TO PARADISE - Hans Sibbel (Lebbis)

38x bekeken
2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Aangeboden door CDJK

W2P WELCOME TO PARADISE
door Hans Sibbel ( = Lebbis)

 Waarom? Dat is toch de meest universele vraag. Waarom zijn we hier? Waarom is er leven? Waarom?
Velen hebben zich stukgebeten op deze vraag. Hele levens zijn verwoest, omdat grote geesten er niet uitkwamen. Tot nu. Want wie is Hans Sibbel om niet daarheen te gaan waar velen faalden?
In zijn zoektocht naar het grote waarom begint hij bij het begin. Het ontstaan van het leven. En onvermijdelijk, de evolutie. Uit wat chemische elementen zijn aminozuren ontstaan, uit aminozuren DNA en vanaf daar weet u zelf ook wel waar we terecht zijn gekomen. En nou niet meteen afhaken omdat het woord DNA is gevallen, hè! Het is het saaiste woord in het hele boek, ja! De rest is vet lachen. U kent Sibbel toch? Nou dan.

Veel belangrijker is, waar gaan we heen. Haha, en daar gaat dit schrijven over. Om te begrijpen waar we heen gaan moet je eerst het mechanisme begrijpen wat ons zo ver heeft gebracht. En daar heeft Hans vele doortimmerde ideeën over. Prachtige, afgeronde eye-openers die uw inzicht zullen vergroten. Over feminisme, godsdienst, teckels, zaad, de borst van Janet Jackson - alles heeft met elkaar te maken en alles zal duidelijk worden gemaakt.

Eén ding kunnen we vast verklappen: het antwoord. Waarom? Waarom zijn we hier? Omdat het onvermijdelijk was. Het kon niet anders. En waar gaan we heen? Dat moet u zelf maar lezen. 

Uitgave Vassallucci
Gebonden, hardcover
In NIEUWSTAAT