MarktPlaza

Volvo V70 Cross Country - XC 2.5 T AWD Luxury NETTE STAAT NW APK

693x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Overige opties & accessoires: Achterspoiler, Airbag(s) side voor, Airbag passagier, Bagagedek, Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar, Brede banden, Buitentemperatuurmeter, centr. deurvergr., Derde remlicht, Elektrische ramen voor, Elektrisch verstelbare voorstoel(en), Gelaagde voorruit, Gordelspanners, Hoofdsteunen voor, Houtafwerking interieur, Koplampen in hoogte verstelbaar, Lederen stuurwiel, Metallic lak, Mistlampen voor, Niveauregeling automatisch, Passagiersstoel in hoogte verstelbaar, Side Impact Protection System, Verstelbare stuurkolom, Voorstoelen verwarmd
Deze Volvo XC70 Cross Country verkeert van binnen in zeer nette staat. Van buiten verkeert de auto, op een paar kleine beschadigingentjes op de achterschermen na, in extreem nette staat. De auto loopt, rijdt en schakelt zeer goed en is zeer krachtig. De auto is verder zeer goed onderhouden en heeft in juli 2018, groot onderhoud gehad waarbij de distributieriem, waterpomp, remmen voor en achter zijn vernieuwd, er is toen een compleet groot onderhoudsbeurt aan de auto uitgevoerd en de auto heeft toen een airco service beurt gehad. De auto is daarna gebruikt voor een rondreis door Zweden, waar hij alle soorten wegen heeft bereden die er bestaan en is daar, mede door de sterke 4x4 aandrijving, met vlag en wimpel door heen gekomen. Verder staat de auto op 4 goede banden, heeft een koude airco en is voorzien van een trekhaak met een trekgewicht van 1.600 kilo. Kortom een mooie, stoere, zeer goed onderhouden Cross Country te koop voor de echte liefhebber. Bel eventueel voor meer informatie over deze auto.
INRUIL MOGELIJK!
De auto is op dit moment ALLEEN NA TELEFONISCHE AFSPRAAK TE BEZICHTIGEN, dit kan ook 's avonds of in het weekend. Voor vragen over de auto kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen. Vragen via de mail proberen wij binnen 48 uur te beantwoorden, voor een snellere reactie en om teleurstelling te voorkomen (i.v.m. verkoop), kunt u beter telefonisch contact met ons opnemen.
Autobedrijf Edwin Vooys
Contact:
0524-764888
06-48968905
contact@edwinvooys.nl
Wij zijn een RDW erkend bedrijf.
Zet- en drukfouten voorbehouden. Op onze advertenties kunnen geen rechten ontleend worden.
Transmissie: 4 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Vierwielaandrijving
GVW: 2.130 kg
Afmetingen (LxBxH): 473 x 176 x 146 cm
Wielbasis: 27 cm
Acceleratie (0-100): 8,7 s
Topsnelheid: 210 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 11,8 l/100km (1 op 8,5)
Brandstofverbruik in de stad: 16,8 l/100km (1 op 6,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 9,0 l/100km (1 op 11,1)
CO2 uitstoot: 282 g/km
Emissieklasse: Euro2
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 224 - 252 per kwartaal