MarktPlaza

Volvo 480 - 1.7 GT Turbo-Line UNIEK AIRCO NW APK

852x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Overige opties & accessoires: Armsteun achter, Bagagedek, Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar, Elektrische ramen voor, Hoofdsteunen voor, Lendesteunen (verstelbaar), Lichtmetalen velgen 15", Metallic lak, Mistlampen voor, Passagiersstoel in hoogte verstelbaar, Stuur verstelbaar, Voorspoiler, Voorstoelen verwarmd
Deze unieke Volvo 480 turbo verkeert van binnen, op een klein scheurtje in de bestuurdersstoel na, in zeer nette staat. Van buiten lijkt de auto op de foto's optisch gezien netjes, maar heeft her en der wel wat plekjes en ouderdomsplekjes. Auto verkeert dus van buiten niet in concours staat, maar met wat inspanning en investering is er van deze Volvo wel een topper te maken. De auto loopt, rijdt en schakelt goed. De auto is afkomstig uit Duitsland waar hij slechts 1 eigenaar heeft gekend die er door de jaren heen niet extreem veel mee heeft gereden, vandaar ook de lage kilometerstand van 156.435 km! De auto is door hen door de jaren heen goed onderhouden, hier is ook documentatie van aanwezig bij de auto. Kortom een unieke Volvo 480 Turbo met nog wat werk, maar zeer prettig geprijsd! Bel, mail of app voor meer informatie over deze auto.
INRUIL MOGELIJK!
De auto is op dit moment ALLEEN NA TELEFONISCHE AFSPRAAK TE BEZICHTIGEN, dit kan ook 's avonds of in het weekend. Voor vragen over de auto kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen. Vragen via de mail proberen wij binnen 48 uur te beantwoorden, voor een snellere reactie en om teleurstelling te voorkomen (i.v.m. verkoop), kunt u beter telefonisch contact met ons opnemen.
Autobedrijf Edwin Vooys
Contact:
0524-764888
06-48968905
contact@edwinvooys.nl
Wij zijn een RDW erkend bedrijf.
Zet- en drukfouten voorbehouden. Op onze advertenties kunnen geen rechten ontleend worden.
Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.460 kg
Afmetingen (LxBxH): 426 x 171 x 132 cm
Wielbasis: 25 cm
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 205 km/u
Interieurkleur: Zwart
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 4
Motorrijtuigenbelasting: € 95 - 106 per kwartaal