MarktPlaza

Volvo V70 - 2.5FT Summum 200PK

563x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Acceleratie (0-100): 8,1 s
Topsnelheid: 230 km/u
Interieurkleur: Beige
Gemiddeld brandstofverbruik: 9,4 l/100km (1 op 10,6)
Brandstofverbruik in de stad: 13,3 l/100km (1 op 7,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 7,2 l/100km (1 op 13,9)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag passagier
- Aluminium interieur afwerking
- Bi-xenon koplampen (+koplampreiniging)
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- dealer onderhouden
- Electronic Brake Distribution
- Elektrisch bedienbare achterklep
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met geheugen
- Halogeen mistlampen
- Houtafwerking interieur
- Koplampen adaptief
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- onderhoudsboekjes aanwezig
- Parkeersensor achter
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
- Wis-/was installatie voor koplampen
Nieuw model Volvo V70 2.5FT Summum met 200PK van bouwjaar 2009. Naast de stijlvolle kleuren combinatie bied deze V70 veel luxe. De Volvo is afkomst van de tweede (Zweedse) eigenaar en keurig dealer onderhouden. De gehele onderhoudshistorie is aanwezig. Wij leveren deze Volvo rijklaar op Nederlands kenteken en met een nieuwe APK keuring, distributieriem vervangen bij 141.221 op 02-01-2019!
Het is één bonk Zweedse kwaliteit, deze Volvo V70. Degelijk geconstrueerd, met alle mogelijke veiligheidsvoorzieningen en stijlvol vormgegeven. De aandrijving wordt verzorgd door een vijfcilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Het interieur van deze auto is bekleed met leer voor een ongeëvenaard luxueuze uitstraling. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, dakrails, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels.
Deze Volvo is voorzien van knoppen op het stuur om het audiosysteem te bedienen. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de Volvo V70 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.
We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?
VTR Automotive bied u een ruime keuze betaalbare auto's van alle merken, daarnaast een ruim aanbod interessante youngtimers voor de zakelijke rijder. Wij leveren aan autobedrijven en particulieren. Door onze scherpe prijzen hebben wij een snel wisselende voorraad. Ook het inruilen van u huidige auto behoord tot de mogelijkheden.
Graag verwelkomen we u in onze showroom in Rheden! Rheden ligt centraal gelegen in Nederland, slechts 5 minuten van Arnhem af. We zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 - 17:30 en zaterdag van 10:00 - 16:00. LET OP: Op de maandag zijn wij gesloten!
Wij rekenen standaard geen afleverkosten! Wel kunt u een keuze maken uit een van onze service pakketten, deze bevatten een nieuwe APK, onderhoudsbeurt en garantie. Vraag ons verkoopteam naar de mogelijkheden. Ook is het mogelijk uw nieuwe auto direct mee te nemen! Wij zetten uw nieuwe auto kosteloos op uw naam, uw inruil auto word direct gevrijwaard.
Op onze website WWW.VTR-AUTOMOTIVE.NL vind u ons snel wisselende aanbod betaalbare personenwagens en bedrijfswagens. Altijd minimaal 80 auto's op voorraad!