MarktPlaza

Volvo V70 - 2.0 Momentum

586x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.473 kg
Acceleratie (0-100): 11,3 s
Topsnelheid: 200 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Beige
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 204 - 229 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Bagage-scheidingsnet
- Bagagedek
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Buitenspiegels met verlichting
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Halogeen mistlampen
- Hoofdsteunen actief
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- onderhoudsboekjes aanwezig
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Mooie Volvo V70 2.0 Momentum van bouwjaar 2008. Afkomstig uit Zweden en goed onderhouden. De gehele historie is aanwezig. Naast de sterke 2.0 motor welke een distributieketting heeft ipv een riem, is de V70 voorzien van vele mooie extra's
Wij leveren deze V70 rijklaar op Nederlands kenteken en met een nieuwe APK.
U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Volvo V70. De aandrijving van deze Volvo wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde versnellingsbak. Natuurlijk behoren 16 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audiosysteem. Ook is de auto voorzien van electronic climate control. Als het regent, schakelt de regensensor volautomatisch de ruitenwissers in. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. En deze auto heeft ook lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes als standaard uitrusting.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Zoals u mag verwachten van deze Volvo V70 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.
Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.
VTR Automotive bied u een ruime keuze betaalbare auto's van alle merken, daarnaast een ruim aanbod interessante youngtimers voor de zakelijke rijder. Wij leveren aan autobedrijven en particulieren. Door onze scherpe prijzen hebben wij een snel wisselende voorraad. Ook het inruilen van u huidige auto behoord tot de mogelijkheden.
Graag verwelkomen we u in onze showroom in Rheden! Rheden ligt centraal gelegen in Nederland, slechts 5 minuten van Arnhem af. We zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 - 17:30 en zaterdag van 10:00 - 16:00. LET OP: Op de maandag zijn wij gesloten!
Wij rekenen standaard geen afleverkosten! Wel kunt u een keuze maken uit een van onze service pakketten, deze bevatten een nieuwe APK, onderhoudsbeurt en garantie. Vraag ons verkoopteam naar de mogelijkheden. Ook is het mogelijk uw nieuwe auto direct mee te nemen! Wij zetten uw nieuwe auto kosteloos op uw naam, uw inruil auto word direct gevrijwaard.
Op onze website WWW.VTR-AUTOMOTIVE.NL vind u ons snel wisselende aanbod betaalbare personenwagens en bedrijfswagens. Altijd minimaal 80 auto's op voorraad!