MarktPlaza

Volvo V70 - 2.4 Momentum 170PK Automaat 118.000KM

556x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Aandrijving: Voorwielaandrijving
Acceleratie (0-100): 9,9 s
Topsnelheid: 210 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 9,8 l/100km (1 op 10,2)
Brandstofverbruik in de stad: 13,7 l/100km (1 op 7,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 7,5 l/100km (1 op 13,3)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal eigenaren: 1
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
## Aanvullende opties en accessoires
- 1e eigenaar
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Aluminium interieur afwerking
- Bagage-scheidingsnet
- Bagagedek
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Buitenspiegels met verlichting
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Halogeen mistlampen
- Hoofdsteunen actief
- Hoofdsteunen voor
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metallic lak
- onderhoudsboekjes aanwezig
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
- Voorstoelen verwarmd
- Wis-/was installatie voor koplampen
De beste combinatie! Deze van de eerste (Zweedse) eigenaar afkomstige Volvo V70 2.4 Momentum van bouwjaar 2004. Het is het facelift type en voorzien van de sterke 5 cilinder 2.4 motor met 170PK, die in combinatie met de fijne automaat veel reis plezier en comfort bied. Voorzien van een zwart half lederen/stoffen interieur. De Volvo is dealer onderhouden en de volledige historie is aanwezig. Wij leveren de V70 rijklaar op Nederlands kenteken met een nieuwe APK keuring daarnaast word preventief de distributieriem incl. spanrollen en waterpomp vervangen!
Laat u niets wijsmaken, deze Volvo V70 biedt alles wat u van een auto verlangt. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Tijdens koude winterdagen verjaagt uw stoelverwarming de kou en maakt het rijden heerlijk comfortabel. Bij de uitrusting van deze Volvo horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, dakrailing, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Harder en zachter met een druk op de knop: de audiobediening op het stuurwiel maakt het mogelijk. Electronic climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Volvo heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Natuurlijk behoren lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes ook tot de uitrusting van deze complete auto.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. In de Volvo V70 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.
Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.
VTR Automotive bied u een ruime keuze betaalbare autos. Wij leveren aan autobedrijven en particulieren. Door onze scherpe prijzen hebben wij een snel wisselende voorraad. Ook het inruilen van u huidige auto behoord tot de mogelijkheden.
Graag verwelkomen we u in onze showroom in Rheden! Rheden ligt centraal gelegen in Nederland, slechts 5 minuten van Arnhem af. We zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 - 17:30 en zaterdag van 10:00 - 16:00. LET OP: Op de maandag zijn wij gesloten!
Wij rekenen standaard geen afleverkosten! Wel kunt u een keuze maken uit een van onze service pakketten, deze bevatten een nieuwe APK, onderhoudsbeurt en garantie. Vraag ons verkoopteam naar de mogelijkheden. Ook is het mogelijk uw nieuwe auto direct mee te nemen! Wij zetten uw nieuwe auto kosteloos op uw naam, uw inruil auto word direct gevrijwaard.
Op onze website WWW.VTR-AUTOMOTIVE.NL vind u ons snel wisselende aanbod betaalbare personenwagens en bedrijfswagens. Altijd minimaal 80 autos op voorraad!