MarktPlaza

Volvo V70 - 2.4 Kinetic 170PK

107x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.470 kg
Acceleratie (0-100): 9,9 s
Topsnelheid: 210 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Zwart
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 1
Motorrijtuigenbelasting: € 204 - 229 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterspoiler
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Brake Assist System
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Halogeen mistlampen
- Hoofdsteunen actief
- Hoofdsteunen voor
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 15"
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metallic lak
- onderhoudsboekjes aanwezig
- Sportonderstel
- stoelverwarming voor
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
- Voorstoelen verwarmd
Deze uit Zweden afkomstig Volvo V70 2.4 170PK Kinetic is van de 3e eigenaar afkomstig, de volledige onderhoudshistorie en documentatie is aanwezig. Daarnaast beschikt deze Volvo V70 over vele mooie extra's waaronder: Automatische Airco, Cruise Control, Half lederen bekleding met stoelverwarming, Sportvelgen, Volvo Audio-installatie, Trekhaak enz.
De algemene en technische staat is keurig. De V70 wordt rijklaar geleverd op Nederlands kenteken en voorzien van een nieuwe APK. Distributieriem vervangen bij 125.000KM in 2011.
Met zijn geweldige prestaties en dynamische uiterlijk laat deze sportieve eyecatcher het hart van veel autoliefhebbers sneller kloppen. We hebben het hier over een Volvo V70. De aandrijving wordt verzorgd door een vijfcilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Hoe koud het buiten ook is, de stoelverwarming geeft u meteen een behaaglijk gevoel. In deze Volvo profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, aluminium dakrailing, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Met een druk op de knop verandert u het volume of het zenderstation met de audiobediening op het stuurwiel. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. De uitrusting van deze Volvo is met lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter behoorlijk compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Volvo V70 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop.
Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Volvo in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
VTR Automotive bied u een ruime keuze betaalbare autos. Wij leveren aan autobedrijven en particulieren. Door onze scherpe prijzen hebben wij een snel wisselende voorraad. Ook het inruilen van u huidige auto behoord tot de mogelijkheden.
Graag verwelkomen we u in onze showroom in Rheden! Rheden ligt centraal gelegen in Nederland, slechts 5 minuten van Arnhem af. We zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 - 17:30 en zaterdag van 10:00 - 16:00. LET OP: Op de maandag zijn wij gesloten!
Wij rekenen standaard geen afleverkosten! Wel kunt u een keuze maken uit een van onze service pakketten, deze bevatten een nieuwe APK, onderhoudsbeurt en garantie. Vraag ons verkoopteam naar de mogelijkheden. Ook is het mogelijk uw nieuwe auto direct mee te nemen! Wij zetten uw nieuwe auto kosteloos op uw naam, uw inruil auto word direct gevrijwaard.
Op onze website WWW.VTR-AUTOMOTIVE.NL vind u ons snel wisselende aanbod betaalbare personenwagens en bedrijfswagens. Altijd minimaal 80 autos op voorraad!