MarktPlaza

Volvo V70 - 2.3 T-5 Geartronic Titanium 250PK Navigatie & Lederen Bekleding

564x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.568 kg
Acceleratie (0-100): 7,5 s
Topsnelheid: 240 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 11,0 l/100km (1 op 9,1)
Brandstofverbruik in de stad: 15,5 l/100km (1 op 6,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 8,4 l/100km (1 op 11,9)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 226 - 254 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag passagier
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dubbele airbag
- elektrisch verstelbare voorstoel(en)
- Hoofdsteunen voor
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metallic lak
- onderhoudsboekjes aanwezig
- Parkeersensor achter
- Side airbag(s) voor
- xenon koplampen (+koplampreiniging)
Luxe uitgevoerd Volvo V70 2.3 T-5 Geartronic Titanium met 250PK. Afkomstige van de tweede (Zweedse) eigenaar. De combinatie van de sterke 5 cilinder motor en soepele automaat maakt het rijden tot een genot. Daarnaast is de v70 rijk uitgerust met vele mooi extra's. De gehele onderhoudshistorie is aanwezig, Distributieriem recent vervangen. Wij leveren deze auto rijklaar op Nederlands kenteken met een nieuwe apk keuring.
Het is één bonk Zweedse kwaliteit, deze Volvo V70. Degelijk geconstrueerd, met alle mogelijke veiligheidsvoorzieningen en stijlvol vormgegeven. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. De hoogwaardige uitstraling van deze auto wordt benadrukt door de lederen bekleding. De sportstoelen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook functioneel, zoals u kilometer na kilometer zult merken. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Selecteer uw reisbestemming en het navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Ook lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.
Zoals u mag verwachten van deze Volvo V70 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop.
Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
VTR Automotive bied u een ruime keuze betaalbare auto's van alle merken, daarnaast een ruim aanbod interessante youngtimers voor de zakelijke rijder. Wij leveren aan autobedrijven en particulieren. Door onze scherpe prijzen hebben wij een snel wisselende voorraad. Ook het inruilen van u huidige auto behoord tot de mogelijkheden.
Graag verwelkomen we u in onze showroom in Rheden! Rheden ligt centraal gelegen in Nederland, slechts 5 minuten van Arnhem af. We zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 - 17:30 en zaterdag van 10:00 - 16:00. LET OP: Op de maandag zijn wij gesloten!
Wij rekenen standaard geen afleverkosten! Wel kunt u een keuze maken uit een van onze service pakketten, deze bevatten een nieuwe APK, onderhoudsbeurt en garantie. Vraag ons verkoopteam naar de mogelijkheden. Ook is het mogelijk uw nieuwe auto direct mee te nemen! Wij zetten uw nieuwe auto kosteloos op uw naam, uw inruil auto word direct gevrijwaard.
Op onze website WWW.VTR-AUTOMOTIVE.NL vind u ons snel wisselende aanbod betaalbare personenwagens en bedrijfswagens. Altijd minimaal 80 auto's op voorraad!