MarktPlaza

Volvo V60 - 2.0 D4 Momentum

568x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: apr 2012 - jun 2013
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 400 Nm
GVW: 2.200 kg
Afmetingen (LxBxH): 463 x 187 x 148 cm
Wielbasis: 278 cm
Acceleratie (0-100): 9,4 s
Topsnelheid: 215 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik in de stad: 6,1 l/100km (1 op 16,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
CO2 uitstoot: 129 g/km
Emissieklasse: Euro5
Motorrijtuigenbelasting: € 406 - 431 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bagage-scheidingsnet
- Bagagedek
- Bots herkenning systeem
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Buitenspiegels met verlichting
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hoofdsteunen actief
- LED dagrijverlichting
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Het zijn de herkenbare styling en de typisch Scandinavische aandacht voor kwaliteit en veiligheid, waarmee deze Volvo V60 zich onderscheidt. Deze mooie auto is van het bouwjaar 2013 en heeft nu 130722 kilometer op de teller staan. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. In deze Volvo profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Het audiosysteem bedient u met knoppen op het stuur. Electronic climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uitparkeren u geen enkele moeite. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. De uitrusting van deze Volvo is met lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes behoorlijk compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. In deze Volvo vinden we verder een autonoom remsysteem en gordijnairbags achter
Deze auto leveren wij met Bovag Garantie en met een tellerrapport van Nationale Autopas. Als u nieuwsgierig bent naar deze auto, neem dan snel contact met ons op.
Het zijn de herkenbare styling en de typisch Scandinavische aandacht voor kwaliteit en veiligheid, waarmee deze Volvo V60 zich onderscheidt. Deze mooie auto is van het bouwjaar 2013 en heeft nu 130722 kilometer op de teller staan. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 17 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. De auto is ook uitgevoerd met electronic climate control. Geen parkeervak is te klein dankzij de assistentie van de parkeersensoren. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. De Volvo is standaard voorzien van: lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.
In de Volvo V60 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. Verder is deze auto uitgerust met autonoom remsysteem en gordijnairbags achter.
Daarbij wordt deze auto aan u geleverd met BOVAG Garantie. Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.
Autobedrijf Thalen is een gerenommeerde naam als het gaat om kwaliteit en betaalbaarheid.
Wij zijn uw adres voor Peugeot's, Citroën's en prima occasions! Bent u op zoek naar een nieuwe Peugeot of Citroën, of een goede occasion, dan bent u bij Autobedrijf Thalen aan het juiste adres.
Bekijk ons online occasion aanbod of bezoek ons in Dedemsvaart. Wij staan graag voor u klaar en geven u graag het warme gevoel dat hoort bij onze slogan: PCA: gewoon goed!