MarktPlaza

Suzuki Alto - 1.1 GLX

602x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 3 versnellingen, Automaat
Modelreeks: apr 2004 - jan 2007
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 85 Nm
GVW: 1.165 kg
Afmetingen (LxBxH): 362 x 148 x 146 cm
Wielbasis: 236 cm
Acceleratie (0-100): 17,5 s
Topsnelheid: 145 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,2 l/100km (1 op 16,1)
Brandstofverbruik in de stad: 7,8 l/100km (1 op 12,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
CO2 uitstoot: 152 g/km
Emissieklasse: Euro3
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 63 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Elektrische ramen voor
Laat u verrassen door deze Suzuki Alto. Het is een auto die dankzij zijn uitgekiende concept praktisch is in het gebruik, maar tevens veilig en comfortabel. Deze Suzuki heeft 93048 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2006. Met deze Suzuki is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, bumpers in carrosseriekleur en in delen neerklapbare achterbank.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.
Bij het ontwerpen van de Suzuki Alto stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Deze Alto is van het bouwjaar 2006, hij heeft 93048 kilometer gelopen. De compacte maar pittige motor heeft een bescheiden dorst maar levert prima prestaties. Tot de voorzieningen van deze auto behoren getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, bumpers in carrosseriekleur en in delen neerklapbare achterbank.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.
De Japanse automerken hebben in de loop van de jaren verschillende keren nieuwe maatstaven gezet als het gaat om kwaliteit en functionaliteit. Dat merk je ook aan deze Suzuki Alto uit 2006, met zijn kilometerstand van 93048. Met deze auto is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, bumpers in carrosseriekleur en in delen neerklapbare achterbank.
Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?
Autobedrijf Thalen is een gerenommeerde naam als het gaat om kwaliteit en betaalbaarheid.
Wij zijn uw adres voor Peugeot's, Citroën's en prima occasions! Bent u op zoek naar een nieuwe Peugeot of Citroën, of een goede occasion, dan bent u bij Autobedrijf Thalen aan het juiste adres.
Bekijk ons online occasion aanbod of bezoek ons in Dedemsvaart. Wij staan graag voor u klaar en geven u graag het warme gevoel dat hoort bij onze slogan: PCA: gewoon goed!