MarktPlaza

Volvo V40 - 2.0 D2 R-Design Business Navigatie Xenon Ecc Lmv 1/2 Leder

127x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modeljaar: 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 280 Nm
GVW: 1.920 kg
Afmetingen (LxBxH): 437 x 180 x 142 cm
Wielbasis: 265 cm
Acceleratie (0-100): 10,5 s
Topsnelheid: 190 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,5 l/100km (1 op 28,6)
Brandstofverbruik in de stad: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,2 l/100km (1 op 31,3)
CO2 uitstoot: 82 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 336 - 356 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bots herkenning systeem
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Business Pack Connect
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dakspoiler
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Half alcantara / stof bekleding
- Hill hold functie
- Hoofdsteunen actief
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen/alcantara bekleding
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map + hard disk
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- R-Design exterieur
- R-Design Plus Line
- Radio-cd/mp3 speler
- Sportonderstel
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Verwarmde voorruit
- Voetgangersairbag
- Voorstoelen verwarmd
Het is één bonk Zweedse kwaliteit, deze Volvo V40. Degelijk geconstrueerd, met alle mogelijke veiligheidsvoorzieningen en stijlvol vormgegeven. Er staat 138663 kilometer op de teller en het bouwjaar is 2015. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. De lederen bekleding geeft het interieur een hoogwaardige uitstraling. Tijdens de koude maanden is stoelverwarming een voorziening die u niet wilt missen. Xenonverlichting zorgt voor een heldere witblauwe lichtkleur en een scherp lichtbeeld. Bij de uitrusting van deze Volvo horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, dakspoiler, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Met spraakbediening of de knoppen op het stuur regelt u het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. Nooit meer te warm of te koud. De dual zone automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. De regensensor in de voorruit schakelt de ruitenwissers automatisch in en uit. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. De Volvo is standaard voorzien van: lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bekerhouder.
Deze Volvo is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat. In deze Volvo vinden we verder een autonoom remsysteem, gordijnairbags achter en voetgangersairbag
Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.
De look and feel van deze Volvo V40 onderscheidt hem duidelijk van de massa. Dit is een auto uit 2015, hij heeft 138663 kilometer op de teller staan. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Lederen bekleding is een smaakvolle en comfortverhogende optie. Tijdens koude winterdagen verjaagt uw stoelverwarming de kou en maakt het rijden heerlijk comfortabel. Xenonverlichting zorgt voor een krachtige en heldere lichtbundel. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 16 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, dakspoiler, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Het navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem bedient u met knoppen op het stuur of met gesproken commando's. Dual zone automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. De regensensor regelt zelf de optimale snelheid van de ruitenwissers zodat u dat niet zelf hoeft te doen. Geen parkeervak is te klein dankzij de assistentie van de parkeersensoren. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bekerhouder behoorlijk compleet.
Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen. Met voorzieningen als autonoom remsysteem, gordijnairbags achter en voetgangersairbag, bent u altijd veilig onderweg.
Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.
✅Prijs is een meeneemprijs; Kijk voor meer informatie, foto's, en onze actuele voorraad op onze site: www.autocorsten.nl of neem telefonisch contact met ons op; 0499-422176. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven, fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die Uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Auto Corsten sluit iedere aansprakelijkheid voor de in deze advertentie verstrekte informatie uitdrukkelijk uit. Auto Corsten is officieel Opel dealer, Vakgarage en Bovag erkend bedrijf sinds 1972.