MarktPlaza

Jaguar XE - 2.0 D Leer Navi Camera Connected Services✅ Elek.+Venti-Stoelen WiFi Pdc-A+VoorEcc Lmv Pt

703x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: okt 2014 - dec 2017
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 380 Nm
GVW: 2.100 kg
Afmetingen (LxBxH): 469 x 185 x 142 cm
Wielbasis: 284 cm
Tankinhoud: 47 liter
Acceleratie (0-100): 8,4 s
Topsnelheid: 227 km/u
Interieurkleur: Beige
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Brandstofverbruik in de stad: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,4 l/100km (1 op 29,4)
CO2 uitstoot: 99 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 371 - 393 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): BOVAG Afleverbeurt: De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achteruitrijcamera
- Multimedia systeem
- Parkeersensor voor en achter
- Premium Business Pack
- 12Volt aansluiting
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) gordijn
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag(s) window
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Audio-navigatie full map
- Automatische Verlichting
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitenspiegels inklapbaar
- Business Pack
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Connected services
- Connect Pack
- DAB-Radio
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- Isofix
- Lane departure warning
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- MP3 aansluiting
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Radiovoorbereiding
- Rijstrooksensor
- Rijstrooksensor met correctie
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie
- USB aansluiting
- USB ingang
- Voetgangersairbag
- WiFi voorbereiding
Hij is stijlvol en comfortabel, deze Jaguar XE, en hij is ontworpen om u veilig en comfortabel te laten rijden onder alle omstandigheden. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. De auto is uitgerust met stijlvolle, lederen bekleding. De sportstoelen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook functioneel, zoals u kilometer na kilometer zult merken. In deze Jaguar profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, getint glas, verstelbare lendesteunen, 2-laags metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Kies de muziek waarvan u houdt, dankzij de dab-radio klinkt het altijd geweldig. Intussen bedient u het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem met de knoppen op het stuur of met uw stem. Connected drive services maakt het mogelijk om muziek draadloos af te spelen. Via de usb-aansluiting koppelt u een usb-stick, muziekspeler of smartphone met het audiosysteem. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Jaguar is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand.
Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Lane assist is een andere naam voor rijstrookassistent. Dit veiligheidssysteem waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem, gordijnairbags en voetgangersairbag.
Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
✅Prijs is een meeneemprijs; Kijk voor meer informatie, foto's, en onze actuele voorraad op onze site: www.autocorsten.nl of neem telefonisch contact met ons op; 0499-422176. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven, fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die Uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Auto Corsten sluit iedere aansprakelijkheid voor de in deze advertentie verstrekte informatie uitdrukkelijk uit. Auto Corsten is officieel Opel dealer, Vakgarage en Bovag erkend bedrijf sinds 1972.